Esri Nederland

Esri Nederland

Weena 695 B2 - 036
3013 AM  Rotterdam
Nederland
+31 10 2170700

http://www.esri.nl

Over Esri Nederland

Een kaart verbindt mensen, waar ze ook zijn. Door te werken met dezelfde kaart heeft iedereen hetzelfde beeld. Dankzij het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, is het mogelijk een verschil te maken. Organisaties onthullen de kracht van hun data en maken zichzelf slimmer met het geografisch informatiesysteem (GIS) van Esri: het ArcGIS-platform. Via het platform is onder meer toegang tot veel (open) data, door Esri beschikbaar gemaakt.

Een vooruitstrevend GIS werkt op elk device, overal en altijd. Het GIS van Esri is het ArcGIS-platform. ArcGIS integreert informatiebronnen en sluit aan op andere systemen. Het is met dit platform mogelijk om processen te ondersteunen en zo goed onderbouwde beslissingen te nemen.

Esri-medewerkers worden graag uitgedaagd om samen met organisaties te kijken naar welke rol geografie kan spelen om vraagstukken op te lossen. De 150 medewerkers van Esri Nederland zetten zich dagelijks in om organisaties succesvol te maken in het gebruik van geo-informatie. Het inspireert hen om met kaarten verder te kijken en grenzen op te zoeken. Mede daarom investeren we al sinds de oprichting in 1969 veel in Research & Development. Dat doen we ook in het onderwijs. De nieuwe generatie professionals wordt in Nederland door meer dan 75 onderwijsinstellingen opgeleid met ArcGIS, zodat zij goed voorbereid op de arbeidsmarkt komen.

Wereldwijd werken meer dan 350.000 organisaties dagelijks met de innovatieve technologie van Esri. In Nederland bestaat het brede netwerk uit meer dan 1.000 Nederlandse organisaties, waaronder grote steden, overheden en het bedrijfsleven. Ze nemen deel aan de evenementen van Esri Nederland. Jaarlijks ontmoeten meer dan 3.000 mensen elkaar om van elkaar te leren en om kennis op te doen over geo-informatie.

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Documenten

14-01-2019Esri NederlandpdfNLWhitepaper

Sensoren en Internet of Everything in smart GIS

Sensoren en Internet of Everything in smart GIS
Smart werken is de nieuwe trend. Organisaties ontdekken dat data inzicht geeft en helpt om slimmer te opereren. Er wordt tegenwoordig steeds meer gemeten met behulp van sensoren zoals slimme camera’s, meetstations van verkeersstromen of temperatuurmeters. Deze sensoren leveren een continue stroom aan gegevens (data) op, die realtime geanalyseerd kunnen worden zodat inzichten ontstaan. In smart communities of smart city-projecten worden op het juiste moment gerichte beslissingen gemaakt op basis van deze inzichten. Deze whitepaper legt uit hoe u met ArcGIS het optimale uit sensordata kunt halen en daardoor slimmer kunt werken.
Lees verder>>
14-01-2019Esri NederlandhtmlNLVideo

Realtime geo-informatie brengt assetmanagement van Evides naar hoger niveau

Realtime geo-informatie brengt assetmanagement van Evides naar hoger niveau
Geo-informatie speelt bij Evides Waterbedrijf een cruciale rol om ook in de toekomst zeker te kunnen zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van het drinkwaterleidingnet. Het ArcGIS-platform zorgt ervoor dat medewerkers geo-informatie onder meer in assetmanagementprocessen kunnen gebruiken. Door statische en realtime data uit allerlei bronnen op een kaart te plotten, wordt het inzicht in het functioneren van het netwerk vergroot.
Lees verder>>
14-01-2019Esri NederlandpdfENE-book

Internet of Things (IoT): waarom locatie belangrijk is

Internet of Things (IoT): waarom locatie belangrijk is
We bewegen steeds sneller naar een 'connected' wereld. De mogelijkheden voor de telecommarkt zijn significant. Van nieuwe connectiviteitsaanbod tot een Internet of Things-infrastructuur die helpt om deel te nemen aan de data markt. Omdat alles wat met IoT te maken heeft gebaseerd is op een locatie, is het gebruiken van een geografisch informatiesystemen (GIS) cruciaal voor het functioneren van het IoT.
Lees verder>>
14-01-2019Esri NederlandhtmlNLVideo

Applying the Science of Where

Applying the Science of Where

Een kaart verbindt mensen, waar ze ook zijn. Door te werken met dezelfde kaart heeft iedereen hetzelfde beeld. Dankzij het inzicht dat kaarten en geografische analyses geven, is het mogelijk een verschil te maken. Deze video vertelt meer over the Science of Where. Weten waarom iets ergens is maakt mensen meer bewust van hun eigen handelen, het geeft inzicht en antwoorden op complexe vragen en het helpt om bij de dagelijkse werkzaamheden efficiënt aan de slag te gaan of goed geïnformeerd een keuze te maken.

Lees verder>>
14-01-2019Esri NederlandpdfNLE-book

Over de digitale transformatie: hoe locatie helpt om te veranderen

Over de digitale transformatie: hoe locatie helpt om te veranderen
Grote technologische ontwikkelingen, enorme hoeveelheden beschikbare data en een cultuuromslag in delen. Deze veranderingen zorgen ervoor dat we anders moeten gaan denken en werken. Dit leidt tot de digitale transformatie: een organisatieverandering waarbij nieuwe technologie wordt ingezet om de gebruiker van diensten centraal te zetten. De uitwerking van digitale transformatie leidt tot betere informatievoorziening en het element locatie speelt daarin een veel belangrijkere rol dan we ons realiseren. Lees in dit e-book hoe met geo-informatie en GIS-technologie een smart community ontstaat.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed