3M Nederland B.V.

3M Nederland B.V.

Postbus 1002
2600 BA  Delft
Nederland
+31 15 7822333
soc.nl@mmm.com
http://www.3m.nl

3M Business Groups

3M bedient haar klanten door middel van vijf business groups. Door het onderling delen van technologieën, productiefaciliteiten, marketing en andere middelen wordt de snelheid en de efficiëntie verhoogt

Consumer
Onze consumer business levert een reeks van innovatieve producten die huizen schoner, kantoren georganiseerder en gebouwen beter te onderhouden houdt. Het is de thuisbasis van enkele van de bekendste merken ter wereld, zoals Post-it ®, Scotch ®, Scotch-Brite ®, Filtrete ™ , O-Cel-O ™, Nexcare ™ en Command ™. 

Electronics and Energy
Door 3M technologieën in te zetten, creëren we oplossingen voor klanten in de elektronica en energiemarkten over de hele wereld. We dragen bij aan betrouwbare bronnen van energie, high-performance elektronische apparaten, en snelle en betrouwbare telecommunicatienetwerken. We zijn ook leading in duurzame energie om de kwaliteit te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen. 

Health Care
We leveren innovatieve en betrouwbare producten die professionals in de gezondheidszorg helpen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. We zijn een wereldleider in medische en mondverzorgingsproducten, en zorginformatiesystemen. . IndustrialIndustrial We hebben duizenden innovatieve producten, waaronder tapes, schuurmiddelen, lijmen, speciale materialen en filtersystemen voor tientallen verschillende markten - van zuivering tot lucht-en ruimtevaart.

Safety and Graphics
Onze producten - persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheids- en beveiligingsproducten, track & trace-oplossingen en meer - verhogen de veiligheid, beveiliging en productiviteit van mensen, faciliteiten en systemen over de hele wereld. We inspireren creatieve communicatie en design met een breed portfolio van grafische oplossingen om de visuele impact te vergroten.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]