SecureLink

SecureLink

Trapezium 224
3364 DL  Sliedrecht
Nederland
+31 88 1234200
info@securelink.nl
http://www.securelink.nl

SecureLink, part of Orange Cyberdefense. Savely eing business.

Wij zijn specialisten in cybersecurity. Dit is waar wij ons op richten, elk uur van de dag, elke dag van het jaar. Daarom horen wij op ons vlak wereldwijd tot de top – zo niet de absolute top. Echte cybersecurity gaat echter niet alleen om bescherming. Het gaat ook om ondersteuning. Het gaat erom bedrijven te helpen zich veilig over te geven aan innovatie, efficiëntie en samenwerking. Echte cybersecurity gaat om toegevoegde waarde door te bouwen aan vertrouwen en het leven van onze klanten eenvoudiger te maken.

Een groeifilosofie

Daarom ligt aan alle activiteiten van SecureLink een filosofie ten grondslag, die verdergaat dan het leveren van geavanceerde technologie. Het is een filosofie die wil begrijpen wat u nodig heeft. Daarom leveren wij meer dan alleen geavanceerde technologie: we leveren passende technologie – technologie die past bij uw bedrijfsomgeving en groeistrategie, technologie die u niet alleen nu beschermt, maar altijd, dus ook als uw behoeften en omstandigheden veranderen. Alleen dan heeft en houdt u het vertrouwen dat u nodig hebt om te slagen in de hedendaagse digitaal gedreven bedrijfswereld.

Unieke voordelen

Organisaties verlangen vandaag de dag van hun dienstverleners dat deze niet alleen een scherp inzicht hebben in hun behoeften, maar dat ze ook onafhankelijk advies bieden. Deze organisaties zijn steeds meer op zoek naar pan-Europese aanbieders die over volledige beveiligingsexpertise beschikken en die op consistente wijze in meerdere geografische regio’s effectieve oplossingen kunnen implementeren. Wij voldoen aan al die vereisten. Als specialist in cyberbeveiliging beschikken wij over een bewezen trackrecord en een gerenommeerde marktreputatie.

Onze pan-Europese aanwezigheid betekent dat wij het volgende kunnen bieden:

  • Een breder aanbod aan producten en diensten
  • Grotere consistentie tussen landen
  • Meer waarde voor uw geld
  • Synergievoordelen bij inkoop

Onze unieke combinatie van mensen, technologie en ervaring zorgt dat SecureLink u alles kan bieden wat u nodig heeft, van strategische adviesdiensten tot technologie en managed services.

Documenten

23-12-2019SecureLinkpdfENArtikel

Het 2020 Cybersecurity Visie Rapport

Het 2020 Cybersecurity Visie Rapport
In dit visiedocument zal ik enkele belangrijke gebieden van innovatie en enkele kritische controlepunten belichten die moeten worden aangepakt bij het verminderen van het aanvalsoppervlak. Sommige gebieden kunnen nieuw voor u zijn, terwijl ik bij andere het belang opnieuw zal benadrukken. Alle inzichten zijn bedoeld om het cyberbeveiligingsprogramma in uw organisatie te helpen om elke dag een beetje veiliger te zijn of zoals ik zeg; 'cyber slim zijn'.
Lees verder>>
23-12-2019SecureLinkpdfENWhitepaper

Security Maturity Report 2019

Security Maturity Report 2019
In ons Security Maturity Report graven we in duizenden antwoorden, gegeven door Europese organisaties, over verschillende onderwerpen met betrekking tot cyberbeveiliging. We gebruiken de data van deze organisaties om te beoordelen waar ze staan in de ontwikkeling en in dit rapport destilleren we opmerkelijke gegevens.

Het gebruikte model in dit rapport is een variant van de bekende vijf pijlers en verdeelt ze in mensen, processen en technologie. We meten een tweede as, over preventie, detectie en reactie. Met het evoluerende dreigingslandschap in gedachten, zijn we benieuwd of de volwassenheid van de beveiliging zich volgens dezelfde trendlijnen ontwikkelt.
Lees verder>>
23-12-2019SecureLinkpdfENWhitepaper

Het security rapport 2019

Het security rapport 2019
In deze whitepaper vindt u statistische gegevens die verkregen zijn uit echte incidenten, een tijdlijn van opmerkelijke cybergerelateerde gebeurtenissen die het hele jaar door plaatsvonden, en nog enkele andere artikelen die door autoriteiten in hun respectieve domein zijn geschreven.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed