Rubrik

Rubrik

Hoogoorddreef 54
1101 BE  Amsterdam
Nederland
+31 20 811 3222

https://www.rubrik.com

Over Rubrik

Rubrik levert een enkel platform voor het beheren en beschermen van gegevens in de cloud, de edge en op locatie. Ondernemingen kiezen voor Rubriks Cloud Data Management-software om back-up en herstel te vereenvoudigen, de adoptie van de cloud te versnellen en automatisering op grote schaal mogelijk te maken. Rubriks run-anywhere, scale-out architectuur is gebouwd om IT-afdelingen vandaag en in de toekomst te helpen met het verlagen van de total cost of ownership en het bieden van infrastructuurflexibiliteit voor een multicloud-wereld. Ga voor meer informatie naar http://www.rubrik.com en volg @rubrikInc op Twitter.

Documenten

04-10-2018RubrikpdfENE-book

De ultieme gids voor Data Encryptie in de Cloud

De ultieme gids voor Data Encryptie in de Cloud
Van gestolen consumentengegevens tot gevoelige inbreuken, het lijkt erop dat niemands gegevens de afgelopen jaren veilig zijn geweest. Het is belangrijker dan ooit dat gegevens in het bezit van uw organisatie adequaat worden beschermd in het geval van een inbreuk op de beveiliging, of die data nou op locatie of in de cloud opgeslagen is. Download dit e-book en u zult leren hoe de basisprincipes van encryptie, voorwaarden voor vertrouwelijkheid van gegevens, key management en gegevensversleuteling in de top tier publieke clouds de strategie voor gegevensbescherming van uw organisatie vandaag nog kunnen verbeteren.
Lees verder>>
03-10-2018RubrikpdfENBusiness Case

Leverancier-neutrale Back-up & Recovery kopersgids

Leverancier-neutrale Back-up & Recovery kopersgids
In deze gids voor kopers bespreken we back-up en recovery en de opkomst van Cloud Data Management, dat nieuwe mogelijkheden biedt om gegevens te beschermen, nieuwe waarde af te vangen en gegevens beschikbaar te maken wanneer en waar dit nodig is. Deze uitgebreide, vendor-neutrale Back-up & Recovery Buyer's Guide helpt u de sterke en zwakke punten van back-up en recovery oplossingen die vandaag de dag beschikbaar zijn, te overdenken en te beoordelen.
Lees verder>>

Hoe Back-up & Recovery te kopen? Een zoektocht en evaluatie vanuit klantperspectief

Hoe Back-up & Recovery te kopen? Een zoektocht en evaluatie vanuit klantperspectief
Frustreert uw huidige back-up oplossing u vanwege lange hersteltijden, slechte ondersteuning en omdat de oplossing niet meegroeit met de behoeften van uw organisatie? Daniel King, de vice-president van de IT-afdeling van Frost Bank, stond voor precies die uitdagingen voordat hij besloot de back-up-en recovery oplossing bij de Frost Bank te moderniseren. Om anderen te helpen gemakkelijker dezelfde uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, ontwikkelde Daniel het e-book “Hoe Back-up & Recovey te kopen? Een zoektocht en evaluatie vanuit klantperspectief".
Lees verder>>
02-10-2018RubrikpdfENWhitepaper

Het ransomware rapport: het verhaal van drie inbreuken

Het ransomware rapport: het verhaal van drie inbreuken
Vanwege de snelle opkomst van cybercriminaliteit in het afgelopen decennium is de rol die beveiliging en privacy nu spelen enorm gegroeid, zowel in IT als in ons persoonlijke leven. Zo is ransomware de afgelopen jaren een steeds groter gevaar gebleken. Ransomware gaat echt niet weg en het is die realiteit dat het noodzakelijk maakt voor bedrijven in alle sectoren om een datamanagementstrategie te adopteren met beveiliging die uit meerdere lagen bestaat en datamanagement die eenvoudig te automatiseren en te herstellen is.
Lees verder>>
02-10-2018RubrikpdfENProductbrochure

Planet of the APIs: beveilig en automatiseer uw data

Planet of the APIs: beveilig en automatiseer uw data
Rubrik simplifies backup and recovery for hybrid cloud environments. It eliminates legacy backup complexity by integrating data orchestration, catalogmanagement, and deduplicated storage into a single software platform. With Rubrik, enterprises can unlock cloud for long-term data retention or DRand deliver automation with an API-first software platform. Designed to be vendor-agnostic, Rubrik supports the leading operating systems, databases,hypervisors, clouds, and SaaS applications.
Lees verder>>
01-10-2018RubrikpdfEN

Rubrik Cloud Data Management: Technologieoverzicht & Hoe het werkt

Rubrik Cloud Data Management: Technologieoverzicht & Hoe het werkt
Rubrik is 's werelds eerste Cloud Data Management platform dat dataprotectie, search, analytics en copy data management levert aan hybride cloud-bedrijven. Download dit technologieoverzicht en ontdek hoe het Cloud Data Management platform van Rubrik precies werkt.
Lees verder>>
28-09-2018RubrikpdfENWhitepaper

Dataprotectie in het Flash Storage tijdperk

Dataprotectie in het Flash Storage tijdperk

Deze whitepaper bespreekt een aantal operationele realiteiten van gegevensbescherming in op flash-gebaseerde omgevingen en voorziet in specifieke ideeën en oplossingen aan over hoe IT-organisaties hun gegevensbeschermingsstrategieën kunnen evolueren, zodat deze weer gelijk lopen met de eigenschappen die flash zo succesvol maken: snelheid en efficiency.

Lees verder>>
28-09-2018RubrikpdfENProductbrochure

De specifieke voordelen van het Cloud Data Management platform van Rubrik voor serviceproviders

De specifieke voordelen van het Cloud Data Management platform van Rubrik voor serviceproviders
De technologie van Rubrik stelt serviceproviders in staat om gedifferentieerde diensten aan te bieden binnen een breed scala aan use-cases, om klanten te helpen meer met minder te kunnen bereiken, terwijl de infrastructuur geconsolideerd wordt en de kosten worden verlaagd. Het Cloud Data Management platform van Rubrik democratiseert de cloud voor alle ondernemingen door een moderne oplossing te bieden voor het herstellen, beheren en beveiligen van alle gegevens, ongeacht de locatie. Download dit document vandaag nog en ontdek welke specifieke voordelen Rubrik biedt voor serviceproviders.
Lees verder>>
28-09-2018TechTarget & RubrikpdfENReference Case

Succesverhalen: cloud migratie met economische voordelen

Succesverhalen: cloud migratie met economische voordelen
Het verplaatsen van applicaties en workloads naar de cloud is een belangrijk doel geworden voor de meeste IT-besluitvormers. Maar een migratie naar de cloud kan gepaard gaan met grote uitdagingen en valkuilen voor organisaties die hun huiswerk niet (goed) hebben gedaan. Dit document onderzoekt enkele praktijkvoorbeelden van organisaties die met succes de overgang hebben gemaakt naar de cloud met behulp van een ervaren leverancier met gedurfde nieuwe ideeën. Wilt u zorgeloos naar de cloud migreren? Download dan dit document.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed