Thales Nederland B.V.

Thales Nederland B.V.

Bestevaer 46
1271 ZA  Huizen
Nederland
035 524 8248
info@nl.thalesgroup.com
http://www.thalesgroup.com/nl

Thales is een wereldwijde technologie leider in de luchtvaart-, transport-, defensie- en veiligheidssectoren. Met 64.000 werknemers in 56 landen behaalde Thales een omzet van € 14,6 miljard in 2016. Met meer dan 25.000 technici en wetenschappers heeft Thales een uniek vermogen om apparatuur, systemen en diensten te ontwikkelen die voldoen aan de meest complexe beveiligingseisen. De onderscheidende internationale aanwezigheid maakt het mogelijk om nauw samen te werken met haar klanten over de gehele wereld. Gepositioneerd als system integrator, product leverancier en service provider, is Thales één van Europa’s grootste spelers in de security markt. De securityteams van de Thales Groep werken samen met overheidsinstellingen, lokale autoriteiten en ondernemingen om geïntegreerde en robuuste oplossingen te ontwikkelen en in te zetten voor de beveiliging van burgers, kwetsbare gegevens en kritieke infrastructuren.

Thales biedt cryptografische oplossingen van wereldklasse en is mondiaal marktleider van cybersecurity oplossingen voor defensie, overheid, kritieke infrastructuur providers, telecom bedrijven, industrie en de financiële dienstensector. Met een waardepropositie die de volledige datasecurity keten adresseert, heeft Thales een uitgebreid pakket aan diensten en oplossingen variërend van security consultancy, dataprotectie, digital trust management en design, ontwikkeling, integratie, certificering en beveiligingsonderhoud van cybersecured systemen, tot cyberthreat beheer, toegangsdetectie en supervisie van beveiliging door de Cybersecurity Operation Centers in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Hong Kong.

Bij Thales in Nederland werken ongeveer 1800 medewerkers in de vestigingen in Hengelo, Enschede, Huizen, Delft, Den Haag en Eindhoven. Thales Nederland is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en integratie van complexe high tech systemen voor de defensie-, luchtvaart-, transport- en veiligheidsindustrie zoals radar, command & control, OV chipkaart, communicatiesystemen en cybersecurity.

Documenten

21-07-2020ThalespdfENWhitepaper

Beveiliging van gegevens in de gehele onderneming en tegelijkertijd het vereenvoudigen van de IT-werkzaamheden

Beveiliging van gegevens in de gehele onderneming en tegelijkertijd het vereenvoudigen van de IT-werkzaamheden
Dit whitepaper begint met een terugblik op de evolutie van encryptie- en sleutelbeheersystemen. Vervolgens worden de uitdagingen voor IT-teams op het gebied van encryptiesystemen onderzocht, waaronder regelgeving en compliance, complexiteit, het ontbreken van de juiste beheertools en het waarborgen van de beschikbaarheid en schaalbaarheid. Vervolgens wordt een overzicht gegeven van de recente branche-initiatieven en compliance-regelgeving die de toekomst van het sleutelbeheer vormgeven.
Lees verder>>
21-07-2020ThalespdfNLWhitepaper

IT-zorgen in de zorg

IT-zorgen in de zorg
Zorgverleners staan bekend om hun motivatie patiënten en/of cliënten van de best mogelijke zorg te voorzien. Hierbij is het cruciaal dat hij of zij toegang heeft tot patiënt- en cliëntinformatie via het elektronisch dossier. Alleen zo kunnen de hoge kwaliteitsstandaarden in deze sector gewaarborgd worden. Buiten dat, is het continu beschikbaar zijn van de systemen essentieel, daarnaast wordt er ook nog eens volop ingezet op de digitalisering van de zorg. De conclusie is dan ook dat IT van levensbelang is voor kwaliteit en continuïteit in de zorg. Het is dan ook aan de IT-afdelingen in de zorgsector om het hoofd te bieden aan een drietal uitdagingen die een bedreiging vormen: IT-budgetten, wet- en regelgeving en IT-security versus gebruiksgemak.
Lees verder>>
24-03-2020ThalespdfENWhitepaper

Wachtwoordloze authenticatie: Hoe het opgeven van wachtwoorden u netwerk veiliger kan maken

Wachtwoordloze authenticatie: Hoe het opgeven van wachtwoorden u netwerk veiliger kan maken
Wachtwoorden zijn een van de oudste beveiligingstools in de wereld van de software en het internet. Maar in de huidige omgeving kunnen wachtwoorden om verschillende redenen niet genoeg bescherming bieden aan bedrijven. Lees in deze paper hoe dit probleem op te lossen is en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw netwerk wel goed beveiligd is.
Lees verder>>
24-03-2020ThalespdfENWhitepaper

De richtlijnen voor het waarborgen van veilige toegang en gegevensbescherming voor werknemers op afstand

De richtlijnen voor het waarborgen van veilige toegang en gegevensbescherming voor werknemers op afstand
De noodzaak om mobiel werken mogelijk te maken voor uw personeelsbestand en medewerkers, freelancers en adviseurs in staat te stellen om van huis uit of buiten het kantoor te werken, is nog nooit zo groot geweest. Lees in deze whitepaper meer over hoe u uw bedrijfsomgeving dusdanig inricht dat de medewerkers veilig en zonder problemen vanuit een externe locatie ‘normaal’ kunnen werken.
Lees verder>>
04-12-2019ThalespdfENWhitepaper

Het Cloud Security Rapport 2019

Het Cloud Security Rapport 2019
In dit rapport leest u de belangrijkste bevindingen, gevaren, mogelijkheden en trends op het gebied van Cloud security.  
Lees verder>>
07-06-2018ThalespdfENWhitepaper

2018 Thales Data Threat Report - European Edition

2018 Thales Data Threat Report - European Edition
Thales, specialist in cybersecurity en databeveiligingsoplossingen voor kritieke informatiesystemen publiceert de internationale resultaten van het Thales Data Threat Report 2018, dat is opgesteld in samenwerking met onderzoeksbureau 451 Research. Uit het rapport komt duidelijk naar voren dat overal ter wereld organisaties een digitale transformatie doormaken waarin data een cruciale rol speelt.
Lees verder>>
07-06-2018ThalespdfENWhitepaper

Holistic Cybersecurity Operations in the coming age

Holistic Cybersecurity Operations in the coming age
De digitale transformatie zorgt ervoor dat IT en security professionals voor één van de grootste uitdagingen in hun carrière staan. Denk bijvoorbeeld aan het massale gebruik van de cloud, de omarming van Big Data analytics en Artificiële Intelligentie, en de opkomst van Industrie 4.0 en (industriële) Internet of Things. Data wordt de belangrijkste motor voor bedrijven en de basis waarop organisaties draaien. IT is niet meer alleen een middel, maar manifesteert zichzelf als dé basis van een organisatie.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed