Uniserver

Uniserver

Robijnstraat 3
1812 RB  Alkmaar
Nederland
+31 72 5725646
info@uniserver.nl
http://www.uniserver.nl

Nederlands grootste specialist

Als Nederlandse kwaliteits cloudprovider met Nederlandse infrastructuur en 24/7 helpdesk heeft Uniserver bewezen een uitstekende cloudpartner te zijn voor IT-specialisten, die ter invulling van hun datacenterbehoeften meer zoeken dan een traditionele webhoster. Via een partnerportfolio van vooraanstaande Nederlandse IT-partijen bedient Uniserver eindklanten. Inmiddels zijn meer dan 1.000 cloudprojecten opgeleverd en komen er dagelijks nieuwe projecten bij. Uniserver werkt met meer dan 100 gespecialiseerde partners en bedient totaal ruim 8.000 klanten.

Over Uniserver

Uniserver, koploper in cloudhosting in Nederland, gelooft dat samenwerking leidt tot de beste resultaten op centraal opgestelde IT. Onze klanten profiteren van (cloud en business) oplossingen op basis van efficiency, kwaliteit en innovatie. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Onze medewerkers worden daarom ‘streng’ geselecteerd en actief gecoacht en bijgeschoold om te excelleren. Wij kennen een professioneel personeelsbestand van gekwalificeerde, ambitieuze en gemotiveerde medewerkers, die snelle groei mogelijk maken.

Rijke historie in de cloud

Sinds 2000 levert Uniserver cloudhostingdiensten in Nederland. Ooit opgericht door drie studenten als afstudeerproject, nu toonaangevend in cloudinfrastructuur. Met ruim 55 IT-specialisten bedienen we onze partners en hun klanten vanuit ons hoofdkantoor in Alkmaar en state-of-the-art datacenters in Nederland. Onze missie is: IT simpel maken.

Onderscheidend vermogen

De combinatie van Noord-Hollandse genen, de drive om continu te innoveren, het indirecte businessmodel én de beste mensen zorgen voor het onderscheidend vermogen van Uniserver. Uniserver werkt op basis van ITIL standaarden en is volledig ISO 20.000 & 27.001 gecertificeerd. Ook onze toeleveranciers zoals bijvoorbeeld de datacenters, beschikken over de hoogste kwalificaties en certificeringen. De bedrijfscultuur is te omschrijven als nuchter, eigenzinnig en ambitieus. Dat betekent dat we samen met onze partners dat stapje extra zet om eindklanten de beste oplossing te bieden. Uniserver heeft intensieve partnerschappen met HP, VMware, Equinix en ENGIE Datacenters. In 2015 is Uniserver uitgeroepen tot HP Service Provider of the Year en in 2016 benoemd tot Veeam Platinum Cloud Partner.

Locaties

Het Uniserver hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar, datacenterlocaties zijn in Amsterdam en Beek (Maastricht Airport).

Documenten

21-06-2018UniserverpdfNLDocument

Wat is het Uniserver Scale Up Partnerprogramma?

Wat is het Uniserver Scale Up Partnerprogramma?
Het partnerprogramma Scale Up biedt IT-dienstverleners (System Integrators, Value Added Resellers & SaaS-leveranciers) een ready-to-go service om hun klanten naar de cloud te brengen. Meer dan 70 cloudspecialisten staan voor je klaar en zorgen dat jouw organisatie binnen 10 dagen volledig is voorbereid om cloudcomputing te verkopen én succesvol te leveren. Met het doel om samen te groeien en een kwalitatief hoogstaande oplossing te bieden. Interesse in wat Scale up voor jouw organisatie kan betekenen?
Lees verder>>
21-06-2018UniserverpdfNLFactsheet

Alles wat je moet weten over ransomware

Alles wat je moet weten over ransomware
We leven in een snel veranderende wereld. Digitale technologie transformeert markten, soms disruptief, soms gestaag. Het levert kansen op voor bedrijven om efficiënter te worden, makkelijker samen te werken. Sneller dingen te realiseren. Veel onbekender dan de kansen, zijn de bedreigingen die digitalisering met zich meebrengt voor ondernemingen. Maar ‘Cybercrime’ groeit hard en is na fraude volgens het 2016 Economic Crime Survey van PwC inmiddels de op een na grootste gerapporteerde economische misdaad...
Lees verder>>
21-06-2018UniserverpdfNLWhitepaper

8 tips voor de inrichting van de ideale IT-infrastructuur voor de zorg

8 tips voor de inrichting van de ideale IT-infrastructuur voor de zorg
Mensen in de zorg willen zorgen. Maar door toenemende regeldruk is daar steeds minder tijd voor. IT-oplossingen die hierbij moeten helpen, sluiten niet altijd aan. Om zorgmedewerkers écht te ontlasten, is het belangrijk dat de inrichting van de IT-infrastructuur daarom klopt als een gezond hart. En dat systemen met elkaar praten. In deze whitepaper delen we 8 tips om de IT-infrastructuur van het zorgproces goed voor te bereiden.
Lees verder>>
21-06-2018UniserverpdfNLWhitepaper

Hoe Disaster Recovery as a Service (DRaaS) downtime kan voorkomen

Hoe Disaster Recovery as a Service (DRaaS) downtime kan voorkomen
We zijn eraan gewend dat we altijd en overal online en met elkaar verbonden kunnen zijn. Klanten verwachten dat hun hardware en software continu beschikbaar zijn en hebben ‘zero tolerance’ voor ongeplande downtime. Zelfs in geval van een calamiteit of servicedisruptie. We moeten die downtime dus zo goed mogelijk minimaliseren, maar hoe? In deze whitepaper geven we een introductie tot Disaster Recovery en de ‘as a Service’ variant (DraaS) die ook voor jouw organisatie, hoe klein of groot ook, van waarde kan zijn.
Lees verder>>
21-06-2018UniserverpdfNLProductbrochure

Hoe snel ben jij weer in de lucht na een calamiteit?

Hoe snel ben jij weer in de lucht na een calamiteit?
Ongeplande downtime komt vaak voor en de grote veroorzakers van downtime en dataverlies zijn calamiteiten zoals een grote stroomstoring, een brand of een cybercrime aanval. Als eerste in Nederland biedt Uniserver ook VCCR: Veeam Cloud Connect Replication. VCCR maakt DRaaS eenvoudig toepasbaar en beheersbaar voor elk type klantomgeving.
Lees verder>>
20-06-2018UniserverhtmlNLVideo

Disaster Recovery as a Service - Veeam Cloud Connect Replicatie (VCCR)

Disaster Recovery as a Service - Veeam Cloud Connect Replicatie (VCCR)
Uw klanten verwachten dat hardware en software continu beschikbaar zijn en hebben ‘zero tolerance’ voor ongeplande downtime. Wilt u weten hoe u uw klanten met Veeam Cloud Connect Replication voorziet van een laagdrempelige disaster recovery oplossing? Bekijk de video.
Lees verder>>
20-09-2018UniserverhtmlNLVideo

VMware en Uniserver een sterke combinatie!

VMware en Uniserver een sterke combinatie!
VMware biedt binnen UniStructure™ de flexibiliteit en beschikbaarheid door het verzorgen van server en besturingssysteem faciliteiten. Door technieken als ESX server, VMotion en DRS biedt VMware een scala aan faciliteiten die het mogelijk maken om optimale flexibiliteit en efficiëntie te bieden voor een uiterst competitieve prijs. Bekijk deze video en ontdek waarom VMWare en Uniserver een ijzersterke combinatie vormen.
Lees verder>>
20-09-2018UniserverhtmlNLVideo

Maak kennis met Uniserver

Maak kennis met Uniserver
Als Nederlandse cloud distributeur biedt Uniserver moderne IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Onze oplossingen, kennis en ervaring aangevuld met jouw expertise, stelt ons in staat je digitale dienstverlening samen naar een hoger plan te tillen. Bekijk deze video en leer Uniserver beter kennen.
Lees verder>>
20-06-2018UniserverhtmlNLVideo

Selfservice portal Mijn Uniserver

Selfservice portal Mijn Uniserver
Extra opslag, meer reken- capaciteit? Een nieuwe support case loggen? Met MijnUniserver krijgt u volledige toegang tot uw eigen IaaS cloud omgeving, uit te breiden met StaaS (Storage) en colocatie van uw eigen hardware. Bekijk deze video en zie hoe eenvoudig dit alles geregeld kan worden via Mijn Uniserver.
Lees verder>>
19-06-2018UniserverhtmlNLVideo

Uniserver Multicloud

Uniserver Multicloud
Als provider van Multicloud biedt Uniserver toegang tot de services van grote cloudplatforms, zoals Microsoft Azure, Azure Stack en Amazon Web Services (AWS). Daarnaast bieden wij een eigen cloudservice, de Uniserver Cloud. Het gebruik van de verschillende cloudomgevingen is centraal geregeld. Je hebt één contract en één heldere factuur. We helpen en adviseren je bij de inrichting van een flexibele en schaalbare hybride cloudomgeving. Daarmee ontzorgt Uniserver je volledig.
Lees verder>>
19-06-2018UniserverhtmlNLVideo

Mix van private en publieke cloud-oplossingen bij Brabantzorg

Mix van private en publieke cloud-oplossingen bij Brabantzorg
Bekijk hoe ITSN en Uniserver nauw samenwerken om Brabantzorg een flexibele, veilige en kostenefficiënte oplossing te bieden met een mix van private en publieke cloud-oplossingen.
Lees verder>>
19-06-2018UniserverpdfNLWhitepaper

Hoe stel je voor jouw organisatie de optimale multicloud samen?

Hoe stel je voor jouw organisatie de optimale multicloud samen?
De best mogelijke cloud is voor elke organisatie anders. Valt de keuze op private, public of hybride? En welke cloudoplossingen van welke providers sluiten het beste aan op jouw situatie? Met een multicloud kun je jouw cloud tot in detail afstemmen op de specifieke behoeften van je organisatie. Met voor elke workload de beste cloudservice. Hoe stel je voor jouw organisatie de optimale multicloud samen?
Lees verder>>
19-06-2018UniserverpdfNLWhitepaper

De snelste route naar de werkplek van de toekomst

De snelste route naar de werkplek van de toekomst
Het omzetten van big data in inzicht, optimaliseren van werkprocessen en het bouwen van nieuwe businessmodellen - de digitale transformatie raakt alle facetten van jouw business... ook je werkplekomgeving. Om mee te kunnen bewegen met nieuwe ontwikkelingen moet niet alleen jouw organisatie, maar ook jouw personeel wendbaar zijn. Dat vraagt om een gepersonaliseerde workspace in de cloud die medewerkers optimaal faciliteert. Wat houdt dat in en hoe maak je jouw werkplekomgeving klaar voor de toekomst?
Lees verder>>
19-06-2018UniserverpdfNLReference Case

BrabantZorg houdt focus op de zorg door samenwerking met ITSN

BrabantZorg houdt focus op de zorg door samenwerking met ITSN
Optimale beschikbaarheid van data, veiligheid, continuïteit en schaalbaarheid. Om aan deze voorwaarden te voldoen, koos BrabantZorg voor een stapsgewijze migratie naar de cloud en voor infrastructure-as-a-service (IaaS) van ITSN, op basis van de HPE infrastructuur van Uniserver. Zodat BrabantZorg de focus op de zorg heeft en houdt. Lees nu alles over deze stapsgewijze migratie naar de solide HPE infrastructuur van Uniserver.
Lees verder>>
19-06-2018UniserverpdfNLWhitepaper

De multicloud: waarom een cloud niet langer genoeg is

De multicloud: waarom een cloud niet langer genoeg is
Om daadwerkelijk te kunnen profiteren van de voordelen van de cloud, zullen organisaties per workload gaan kiezen welk cloudplatform het meest geschikt is. Op deze manier creëren ze een infrastructuur die bestaat uit verschillende cloudservices. Dit wordt ook wel een multicloudstrategie genoemd. In deze whitepaper leggen we uit waarom een multicloudstrategie de toekomst heeft en hoe je als organisatie de juiste combinatie van cloudproviders kunt samenstellen.
Lees verder>>
19-06-2018UniserverpdfNLWhitepaper

8 tips voor de inrichting van de perfecte cloudomgeving

8 tips voor de inrichting van de perfecte cloudomgeving
De overstap naar de cloud gaat meestal niet over een dag ijs. In deze whitepaper vindt u 8 tips die u helpen bij het maken van de juiste keuzes bij het invullen van een optimale cloudomgeving.
Lees verder>>
19-06-2018UniserverpdfNLReference Case

Full-service ICT-dienstverlener Spot ICT kiest voor Infrastructure as a Serviceoplossing van Uniserver

Full-service ICT-dienstverlener Spot ICT kiest voor Infrastructure as a Serviceoplossing van Uniserver
In de eerste jaren van hun bestaan beheerde Spot de hardware in een eigen datacenter. Dit zorgde voor een behoorlijke kostenpost en het onderhoud was erg tijdrovend. Op een gegeven moment waren ze dermate uit hun jasje gegroeid dat besloten werd om te onderzoeken of het uitbesteden van het hardwarebeheer een optie was. Uiteindelijk kozen ze ervoor om de samenwerking aan te gaan met Uniserver. Lees in deze reference case waarom.
Lees verder>>
18-06-2018UniserverpdfNLWhitepaper

Stilstaan bij strategie: De belangrijkste stap in een succesvolle transitie naar de cloud

Stilstaan bij strategie: De belangrijkste stap in een succesvolle transitie naar de cloud
Geen tijd om te innoveren? Slap excuus! Want wanneer is het wél tijd om te schakelen? Hoe zorg je ervoor dat je schaalbaar, wendbaar én snel bent, zonder uit de bocht te vliegen? Het antwoord op die vragen begint bij een zorgvuldig uitgedachte strategie.
Lees verder>>
18-06-2018UniserverpdfNLWhitepaper

Klaarstomen voor de Cloud: 3 tips voor een succesvolle digitale transformatie voor MKB-bedrijven

Klaarstomen voor de Cloud: 3 tips voor een succesvolle digitale transformatie voor MKB-bedrijven
We leven in een tijd waarin veranderingen en trends elkaar snel opvolgen. Innovatieve spelers schudden de markt op. Klantverwachtingen groeien. De technologische vooruitgang lijkt ons soms vooruit te snellen. We moeten transformeren, maar hoe? In dit artikel delen we 3 tips om als MKB-bedrijf om te gaan met digitalisering en hoe nieuwe (cloud) technologie de transformatie kan ondersteunen.
Lees verder>>
18-06-2018UniserverpdfNLWhitepaper

IT-budget: Pleisters plakken of innoveren? 3 tips om meer met minder te doen

IT-budget: Pleisters plakken of innoveren? 3 tips om meer met minder te doen
Ook een IT-budget kun je maar een keer uitgeven. En hoewel het belang van innovatie – aanpassingen en vernieuwingen aan functionaliteiten en applicaties – zeker wordt gezien door de meeste MKB-bedrijven, blijkt het in de praktijk toch lastig om er een plek voor te vinden...
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed