Fujitsu Technology Solutions

Fujitsu Technology Solutions

Het Kwadrant 1
3606 AZ  Maarssen
Nederland
+31 346 598700
info@nl.fujitsu.com
http://www.fujitsu.com/nl/enabling-digital

Over Fujitsu

Nog nooit veranderde technologie de maatschappij zo snel als op dit moment gebeurt. ‘Digital’ is een fundamenteel onderdeel van ons leven geworden. Fujitsu ondersteunt organisaties in de digitale transformatie met haar kennis van technologieën zoals Robotic Process Automation (RPA) en Internet of Things (IoT), Big Data, Analytics en Artificial Intelligence (AI).

Fujitsu biedt een one-stop-shop aanbod van gestandaardiseerde producten en diensten voor desktop en datacenter omgevingen. Op basis van de behoefte van de klant worden deze bouwstenen samengevoegd tot een bedrijfszekere ICT-oplossing die past als maatwerk, zich snel kan aanpassen aan een wisselende capaciteitsbehoefte en desgewenst ook door Fujitsu gemanaged wordt. Het ontzorgen van de klant en het leveren van een maximale bijdrage aan zijn bedrijfsresultaat staan daarbij centraal.

Documenten

07-10-2019FujitsupdfENWhitepaper

Hybrid IT biedt financiële dienstverlening beste van twee werelden

Hybrid IT biedt financiële dienstverlening beste van twee werelden
Verzekeraars en banken kunnen met Hybrid IT de kloof tussen oude en nieuwe manieren van werken overbruggen. Met een Hybrid IT-model migreert u alleen wat u nodig heeft, wanneer u er klaar voor bent. Dit helpt u de complexiteit te beheren en voorkomt verstoring van uw bedrijf. Hierdoor blijven kritieke systemen van uw bedrijf online wat er ook gebeurt.
Lees verder>>
07-10-2019FujitsupdfENWhitepaper

Transformeer naar een digitaal bedrijf met Multi-Cloud

Transformeer naar een digitaal bedrijf met Multi-Cloud
Technologie verandert in een razend snel tempo. Om bij te blijven moet u uw mensen voorzien van geavanceerde technologieën voor innovatie, optimale inzicht krijgen in data en nieuwe manieren vinden om uw klanten betrokken te houden. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van de cloud is het mogelijk uw bedrijf te transformeren naar een modern en digitaal bedrijf.
Lees verder>>
27-09-2019Teknowlogy Group pdfENWhitepaper

Hoe ziet de toekomst van hybrid eruit?

Hoe ziet de toekomst van hybrid eruit?
In deze studie vindt u waardevolle inzichten over hoe u uw eigen hybride IT-strategie kunt ontwikkelen, met voorbeelden van reeds succesvolle implementaties.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed