InterSystems Benelux

InterSystems Benelux

Medialaan 32 1
1800  Vilvoorde
België
+32 2 4649720
bnlmarketinginfo@intersystems.com
http://www.intersystemsbenelux.com/nl

Over InterSystems

Sommige applicaties zijn te belangrijk om niet te werken. Ze ondersteunen onze gezondheidszorg, bedrijven en overheden. Hoe beter de verbindingen tussen deze applicaties, hoe meer waardevolle informatie er vrijkomt. Die informatie is de olie van deze digitale tijd en helpt organisaties hun diensten en producten beter te maken.   
 

Onze software helpt daarbij.     InterSystems is expert in interoperabiliteit en interconnectiviteit. We werden groot in de gezondheidszorg, maar gebruiken onze kennis ook steeds vaker in andere sectoren. Want hoewel iedere klant anders is, draait ons werk altijd om het toegankelijk maken van belangrijke informatie.   
 


InterSystems HealthShare 

Speciaal voor klanten in de gezondheidszorg ontwikkelden onze experts HealthShare. Met deze oplossing creëren zorgorganisaties een virtueel patiëntdossier waarmee de juiste informatie op het juiste moment kan worden gedeeld met de juiste partijen. Dit kunnen patiënten en hun behandelaars zijn, maar ook zorgverleners buiten ziekenhuizen, laboranten en verzekeraars. Door alle partijen samen te brengen en informatie te laten delen, helpt HealthShare zorgorganisaties om een compleet beeld te creëren van een patiënt en van specifieke doelgroepen. Hierdoor wordt de zorg die ze verlener beter en persoonlijker, maar ook efficiënter.   
 


Zoals alle gezondheidszorgoplossingen van InterSystems is HealthShare gebaseerd op ons uniforme platform voor gezondheidsinformatie. Elke kritische softwarecomponent wordt door InterSystems zelf gemaakt, zodat alles naadloos en betrouwbaar op schaal werkt.   
 


Meer weten? Kijk eens op ons blog: https://bnl.intersystems.com/nl/blog

Documenten

15-01-2020IntersystemspdfNLWhitepaper

Word een logistics service provider van de toekomst

Word een logistics service provider van de toekomst
In dit e-book nemen we je mee langs de grootste uitdagingen op weg naar verdere digitalisering. We bespreken best practices en technische must-haves, en geven je handvatten om een moderne LSP te worden.
Lees verder>>
15-01-2020IntersystemspdfNLWhitepaper

De route naar een moderne zorgorganisatie

De route naar een moderne zorgorganisatie
Er zijn momenteel veel veranderingen in de zorg. Veel systemen moeten worden aangepast en daarnaast moet dezelfde data ook volgens de juiste richtlijnen worden uitgewisseld. Lees hier de route naar een een moderne zorgorganisatie.
Lees verder>>
15-10-2019IntersystemspdfNLWhitepaper

Zo ontwikkel je een duurzaam gezondheidssysteem

Zo ontwikkel je een duurzaam gezondheidssysteem
In deze whitepaper bespreken we de vier belangrijkste benodigdheden om een duurzaam gezondheidssysteem op te zetten:
Lees verder>>
15-10-2019IntersystemspdfNLWhitepaper

Patiëntenbetrokkenheid: de nuchtere feiten

Patiëntenbetrokkenheid: de nuchtere feiten
Hoe beter de patiënt betrokken wordt bij zijn eigen behandeling, hoe effectiever die zal zijn. Zo gaat de kwaliteit van de zorg omhoog en gaan de kosten omlaag.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed