Thinkwise

Thinkwise

Ovenbouwershoek 9
7328 JH  Apeldoorn
Nederland
+31 55 3128280
info@thinkwisesoftware.com
https://www.thinkwisesoftware.com/nl/

Over Thinkwise

Thinkwise is in 2002 opgericht door Robert van der Linden en Victor Klaren. Zij wilden bedrijfssoftware realiseren waar bedrijven wèl blij van worden. Dit heeft gezorgd voor een nieuwe generatie bedrijfssoftware die afrekent met traditionele software problemen zoals complexiteit, technische en functionele veroudering en de bijbehorende hoge kosten en lange doorlooptijden.

Wij realiseren bedrijfssoftware met name voor grotere MKB-organisaties in onder meer de Retail, maakindustrie, logistiek en offshore, reisbranche en financiële sector. Met ons low-code software-ontwikkelplatform wordt een virtuele blauwdruk gemaakt van de specifieke bedrijfsprocessen van een bedrijf. Op basis daarvan kan vervolgens in hoog tempo eenvoudig aanpasbare bedrijfssoftware gerealiseerd worden. Tegen beduidend lagere kosten. Hiermee zetten wij een nieuwe standaard voor de bedrijfssoftware van de toekomst.

Eén platform waarmee bedrijven nieuwe bedrijfssoftware kunnen realiseren en hun verouderde ERP software en applicaties volledig kunnen vervangen en integreren in één centraal systeem.

Documenten

10-12-2019ThinkwisepdfNLWhitepaper

Hoe vervang je core legacy software?

Hoe vervang je core legacy software?
Er zijn verschillende manieren om legacy te vervangen door nieuwe technologie. Denk bijvoorbeeld aan een volledige herimplementatie van een modern softwarepakket of zelf een maatwerkapplicatie ontwikkelen. Ook kan je het legacy-systeem van nieuwe functionaliteit voorzien door er moderne randapplicaties, zoals web portals en mobiele apps, aan te koppelen. Dit zijn echter oplossingen voor de korte termijn. Lees in deze whitepaper hoe je dit kan aanpakken voor de lange termijn.
Lees verder>>
08-10-2019ThinkwisepdfNLWhitepaper

Thinkwise Benchmark Rapport

Thinkwise Benchmark Rapport
De resultaten en de conclusies die in dit verslag worden gepresenteerd zijn gebaseerd op de gegevens van acht voltooide en representatieve Thinkwise projecten. Uit de resultaten blijkt dat de productiviteit hoger ligt dan het marktgemiddelde en dat  er gemiddeld minder mensen aan projecten werken de kwaliteit van opgeleverde projecten hoog ligt. Lees hier het hele verslag.
Lees verder>>
08-10-2019ThinkwisepdfNLWhitepaper

Inzicht in data en gebruiksvriendelijke bedrijfsprocessen

Inzicht in data en gebruiksvriendelijke bedrijfsprocessen
WILA is een toonaangevende fabrikant van gereedschapssystemen voor kantpersmachines, gevestigd in Lochem. De periode rond 2005 was een belangrijk keerpunt voor WILA toen zij een keuze maakte voor nieuwe bedrijfssoftware. Lees hier welke keuzes WILA heeft gemaakt tijdens het kiezen van nieuwe bedrijfssoftware. 
Lees verder>>
09-03-2018ThinkwisepdfNLWhitepaper

Hoe complex is uw IT-landschap en hoe lost u dit op?

Hoe complex is uw IT-landschap en hoe lost u dit op?
De IT-omgeving van organisaties is er al lang niet meer alleen om processen te ondersteunen of efficiënter te maken. Nieuwe digitale technologie - van Big Data en cloudtechnologie tot IOT, cloud en kunstmatige intelligentie - maakt het mogelijk om op nieuwe marktkansen in te spelen of nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen. De keerzijde van deze digitale transformatie is dat de IT-omgeving van veel organisaties niet goed in staat is om de flexibiliteit, agility en schaalbaarheid te bieden om in te springen op de steeds sneller veranderende behoeften van zakelijke (eind)klanten, consumenten, burgers of patiënten. Tegelijkertijd wordt dit wel steeds meer geëist door de business...
Lees verder>>
20-07-2017ThinkwisepdfNLWhitepaper

Wat weet je na een proof of concept?

Wat weet je na een proof of concept?
In deze whitepaper bespreken we hoe een Proof of Concept tot stand komt, welke vormen er zijn, welke voordelen het heeft, en welke resultaten je er als bedrijf van mag verwachten.
Lees verder>>
20-07-2017ThinkwisepdfNLWhitepaper

Legacy software: De IT-strop om de nek van veel bedrijven

Legacy software: De IT-strop om de nek van veel bedrijven
Het ontwikkelen van centrale bedrijf kritische software levert organisaties al decennia lang de nodige hoofdbrekens op. De echte debacles springen het meest in het oog. De lijst van uit de hand gelopen en in de pers vaak breed uitgemeten softwareprojecten is lang, erg lang; ongeacht of het nu het bedrijfsleven of de overheid betreft. Waaraan ligt dit toch?
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed