Freshworks

Freshworks

Alte Jakobstrasse 85/85
10179  Berlijn
Duitsland
0031852082099
netherlands-sales@freshworks.com
www.freshworks.com

Over Freshworks

Freshworks Inc. is één van de grootste spelers op het gebied van cloud-software producten die samenwerking en communicatie zowel intern voor uw team als extern met uw klanten verbetert. Freshworks’ vlaggenschipproduct, Freshdesk, is een softwaretool die organisaties helpt om uitmuntende klantenservice te bieden via email, telefoon, website, forums en social media. Met behulp van Freshdesk kunnen bedrijven al het klantcontact via deze kanalen beter beheren. Door het ticketing management systeem dat gebruikt maakt van smart automations, kunnen uw klantmedewerkers beter en sneller samenwerken!

Daarnaast heeft Freshworks nog meerdere producten: Freshservice, een cloud-based service desk en IT service management solution; Freshsales, een CRM tool en verkoopsysteem voor gedreven sales teams; Freshcaller voor call-centers; Freshteam, een software om sollicitanten te tracken; Freshchat, een messaging software; en Freshmarketer, een marketing conversion optimization suite. Als globale speler heeft Freshworks kantoren in San Bruno (Californië), Duitsland, Het Verenigd Koninkrijk, Australië en India. Freshworks wordt gesteund door o.a.  Accel, Tiger Global Management, CapitalG en Sequoia Capital India. De organisatie heeft wereldwijd meer dan 150,000 klanten zoals Auto1, BAM Belgium, Brunel, Descartes, Manpower, KUL, NHS en Travix. Voor meer informatie, zie onze website www.freshworks.com

Documenten

10-01-2019FreshworkspdfENWhitepaper

5 signalen die je vertellen om de IT Servicedesk te vernieuwen

5 signalen die je vertellen om de IT Servicedesk te vernieuwen

Heeft jouw organisatie nog te maken met gedateerde Legacy IT systemen? Dan biedt deze whitepaper uitkomst met een heldere uiteenzetting waarom een vernieuwing van de IT Servicedesk jouw reddingsboei kan zijn.

Lees verder>>
10-01-2019FreshworkspdfENWhitepaper

De kern van een gezonde organisatie: Enterprise Service Management

De kern van een gezonde organisatie: Enterprise Service Management

In deze whitepaper wordt helder uiteengezet wat Enterprise Service Management is, welke veelvoorkomende issues ESM binnen organisaties tegenkomt en hoe deze kunnen worden ontzien. Daarnaast worden alle voordelen van ESM op een rij gezet en kan je lezen hoe –middels best practices- dit succesvol kan worden geïmplementeerd in jouw organisatie.

Lees verder>>
10-01-2019FreshworkspdfENWhitepaper

Gamificatie als succesvolle managementtool voor IT afdelingen

Gamificatie als succesvolle managementtool voor IT afdelingen

Deze whitepaper gaat de strijd aan met de vooroordelen die rond het inzetten van gamificatie heersen en laat zien hoe deze manier van werken het meest effectief uitgerold kan worden.

Lees verder>>
11-07-2018Freshworks Inc.pdfENWhitepaper

Versterk nu uw Servicedesk

Versterk nu uw Servicedesk
De laatste tien jaar is er een groeiende behoefte aan IT-organisaties om servicedesk mogelijkheden tegen lagere kosten te leveren. Hierin zijn twee duidelijke trends te zien. Beide trends zijn gebaseerd op de veronderstelling dat de rol van de servicedesk meestal routinematig en voorspelbaar is. De nu bestaande lage kosten, scriptgebaseerde servicedeskstrategie wordt echter verstoord door twee klantondersteuningtrends:

1. Als gevolg van zelfbediening raken minder eenvoudige, standaard problemen of verzoeken de servicedesk.
2. Gebruikerservaringen van de eindgebruikers verhogen de verwachtingen van de werknemers wanneer het gaat over de service en ondersteuning.

Daarom hebben servicedesks behoefte aan nieuwe benaderingen die hen in staat stellen om meer geschikte IT-ondersteuning en een betere klantervaring te bieden. Deze whitepaper legt uit waarom servicedesk medewerkers moeten worden gestimuleerd om hun initiatieven te gebruiken. Het bieden van inzicht in hoe twee relatief nieuwe IT-ondersteuning benaderingen servicebalies kan helpen omgaan met niet-standaard en onverwachte problemen. Het biedt ook praktisch advies over hoe de juiste omgeving voor personeelsbevordering te creëren en schetst de vereiste managementbenaderingen en operationele veranderingen om te ondersteunen. Kennismanagement en automatisering spelen nog steeds een grote rol bij het garanderen dat de ondersteuning op een optimale manier wordt geleverd.
Lees verder>>
11-07-2018Freshworks Inc.pdfENWhitepaper

Tips om service management te verbeteren

Tips om service management te verbeteren
Als u relatief nieuw bent in het runnen van een IT-operations team of een servicedesk, zult u waarschijnlijk dezelfde dingen tegenkomen die elke andere persoon in een vergelijkbare functie heeft ervaren. Van uzelf afvragen hoe om te gaan met de hoeveelheid en de soorten oproepen die binnenkomen tot het begrijpen van de veranderingen die gemaakt moetten worden en hoe. Wanneer u wordt geconfronteerd met de druk van uw dagelijkse werk, kan het afschrikwekkend zijn om verder te denken dan het probleem. Ik heb geprobeerd vier van de meest voorkomende problemen uit te lichten die managers en teamleiders ervaren. Hopelijk zijn ze erin geslaagd om praktische tips te geven. Een paar van de meest voorkomende problemen van managers en IT-leiders zijn: hoge gespreksvolumes na een verandering, meerdere redundante oproepen voor hetzelfde probleem, zorgen voor een oplossing binnen overeengekomen serviceniveaus (SLA) en het breken van informatiesilo's binnen teams. Het is mijn doel dat u begrijpt dat u niet de enige bent en in staat bent om uw eigen plannen samen te stellen om deze problemen aan te pakken, zodat u zich comfortabeler voelt bij uw dagelijkse verbeteringen.
Lees verder>>
11-07-2018Freshworks Inc.pdfENWhitepaper

ITSM voor hoger onderwijs

ITSM voor hoger onderwijs
Onderwijsinstellingen verdienen en bouwen een reputatie gebaseerd op hun vermogen om de beste faculteit aan te trekken, hoogwaardige educatieve colleges te maken en een gevarieerde en zeer intellectuele pool van studenten aan te trekken. Het aanbieden van een onderwijsmethode van wereldklasse, ultramoderne technologische infrastructuur, optimale campuservaring, aanmeldprocedure en plaatsingen zijn enkele onderdelen die meewerken aan het besluitvormingsproces van studenten bij het kiezen van de juiste instelling.
Lees verder>>
11-07-2018Freshworks Inc.pdfENWhitepaper

Best practices om de servicedesk effectiviteit te verhogen

Best practices om de servicedesk effectiviteit te verhogen
IT-teams vormen de ruggengraat van iedere organisatie, of dit nou een grote, middelgrote of kleine onderneming is. IT-teams vormen een integraal onderdeel van het bedrijf en zorgen voor een probleemloze werking van de interne activiteiten. Inderdaad de IT-teams hebben een lange weg afgelegd sinds de vroege dagen van de digitale revolutie in de werkruimte.

In het verleden werden de IT-teams vaak ten onrechte door werknemers van een bedrijf beschouwd om alledaagse taken uit te voeren, bijvoorbeeld het zorgen dat de printer voldoende papier heeft. In de loop van de jaren is deze verkeerde perceptie verankerd. Naarmate bedrijven zich ontwikkelden om bij te blijven met de veranderende technologie, werden de rollen en verantwoordelijkheden van IT-teams voortdurend uitgebreid. Tegenwoordig zijn IT-teams verantwoordelijk voor onder andere informatiebeveiliging, dienstverlening, infrastructuurbeheer, applicatiebeheer en systeemontwikkeling. De technisch onderlegde werknemers van vandaag erkennen de omvang van het werk van een IT-team en het cruciale belang van hun verantwoordelijkheden.
Lees verder>>
11-07-2018Freshworks Inc.pdfNLWhitepaper

Een perspectief op SLA-management en consumentverwachtingen

Een perspectief op SLA-management en consumentverwachtingen
Verwachtingen brengen in zakelijke context vaak een gevoel van eigenaarschap, druk en verantwoordelijkheid met zich mee dat je moet aannemen en bijna altijd moet het gewenste resultaat positief zijn. In verschillende bedrijfsvormen en relaties betekenen verwachtingen veel dingen en heeft de waargenomen waarde ervan een langetermijneffect.

In het volgende decennium zal bijna 75% van de werknemers bestaan uit millenials en Gen Y. Milennials hebben nieuwe criteria vastgesteld voor wat kan worden opgevat als het voldoen aan en het overtreffen van verwachtingen. Met medewerkers die online ervaringen op consumentenniveau verwachten, zelfs binnen organisaties zal het vermogen om consequent opnieuw te definiëren hoe verwachtingen kunnen worden bereikt worden getest.

In het kader van ITSM hebben klantverwachtingen en inkomsten een lineaire relatie en zelfs verbeteringen in het voldoen aan verwachtingen resulteren in een positief effect op de omzet. Het is daarom verstandig om een SLA en bijbehorende klantverwachtingsmatrix te bouwen die kijkt naar de volledige waardeketen van contactpunten waarop IT-services zijn gebouwd in organisaties, in plaats van versnipperde strategieën.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed