HET IT

HET IT

Industrieweg 5
2712LA  Zoetermeer
Nederland
+31(0)79 59 39 384
sales@het-it.nl
https://www.het-it.nl/

Over HET IT

HET IT is een Full Service IT-dienstverlener die zich focust op de ondersteuning van IT-afdelingen van onder meer financiële instellingen, nutsbedrijven, waterschappen en gemeentelijke overheden.

Als Value Added Reseller heeft HET IT partnerships met alle A-merken en fabrikanten op het gebied van hardware en technologie. Het gevolg hiervan is een breed portfolio aan diensten en producten die HET IT voor haar relaties kan inregelen. Al meer dan 25 jaar realiseert HET IT passende IT-oplossingen door onder andere levering, implementatie, uitrol en gebruik van nieuwe producten aan te bieden. En door een no-nonsense mentaliteit, jarenlange ervaring en een combinatie van technische én logistieke expertise, creëren onze specialisten een toegevoegde waarde aan de IT-omgeving van iedere organisatie. De toegevoegde waarde is tevens het gevolg van een gedegen kennis van de klant. De klantgerichte dienstverlening vormt de rode draad in onze geschiedenis en staat aan de basis van enkele jarenlange klantrelaties. Mede hierdoor onderhouden wij een aantal relaties die meer dan twee decennia bestaan! HET IT groeit en is altijd in ontwikkeling. Eind 2018 hebben HET IT en haar in-house servicepartner Hartman Service Center de volledige activiteiten rond Datacenter Sales en Services succesvol overgenomen van Centric. Hierdoor is het producten- en dienstenportfolio nog breder geworden, waardoor wij in deze snelle en innovatieve wereld voor elke organisatie, nu en in de toekomst, een slimme en passende IT-oplossing kunnen bieden!

Documenten

28-01-2020HET IT & Hewlett Packard EnterprisepdfNLWhitepaper

Deze 3 trends bepalen de toekomst van de publieke sector

Deze 3 trends bepalen de toekomst van de publieke sector
In deze whitepaper bekijken we welke trends in de publieke sector het beleid de volgende jaren gaan transformeren. We tonen aan hoe automatisatie, meer data en meer connectiviteit de weg banen naar een efficiënte, hoogtechnologische publieke dienstverlening op mensenmaat. De rode draad in dat verhaal: intelligentie.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed