FuseLogic

Olympia 2 D
1213 NT  Hilversum
Nederland


https://www.fuselogic.nl/

Documenten

23-12-2021OktapdfENWhitepaper

The New Workplace Report - Zakelijk evenwicht

The New Workplace Report - Zakelijk evenwicht
Het doel van werkgevers is verschoven van het tijdelijk managen van een op afstand werkend team, naar het opbouwen van een sterke, op de werknemer gerichte werkervaring in de toekomst. Omgaan met intensieve agenda’s die worden gedomineerd door videovergaderingen begint aardig goed te lukken. Nu staan er nieuwe uitdagingen om de hoek: kaders creëren, tevredenheid en productiviteit van werknemers mogelijk maken zonder dat het bedrijfsresultaat in het gedrang komt. Wil je weten wat er in dit onderzoek naar boven komt? Download dan nu deze whitepaper.
Lees verder>>
23-12-2021OktapdfENWhitepaper

Identiteit en toegangsbeheer voor internationale organisaties

Identiteit en toegangsbeheer voor internationale organisaties
“Never trust, always verify”. Al bezig met het implementeren van Zero Trust in het bedrijf of startende in deze ontwikkeling? Benieuwd hoe organisaties wereldwijd dit toepassen en waar zij heen willen gaan de volgende 12 tot 18 maanden? Leer meer over de basis en hoekstenen en zie hoe deze kennis kan worden gebruikt binnen eigen organisaties. Download deze whitepaper voor toegang naar de ins-and-outs.
Lees verder>>
01-07-2021OktapdfENOnderzoek

Alles wat je moet weten over identiteits- en toegangsbeheer

Alles wat je moet weten over identiteits- en toegangsbeheer
De meeste organisaties ter wereld draaien op een hybride IT-omgeving – oftewel een mix van apps gehost op locatie en in meerdere cloudproviders. Dit rapport laat zien hoe organisaties identiteits- en toegangsbeheer (IAM) in complexe hybride IT-omgevingen kunnen inzetten – spoiler alert: Er is goed en slecht nieuws.
Lees verder>>
01-07-2021OktapdfENE-book

Identity as a service for dummies

Identity as a service for dummies
Naarmate een bedrijf uitbreidt en opschaalt, past het zich aan met toepassingen om het netwerk en activiteiten te stroomlijnen. Waar een werknemer mogelijk ooit één login en wachtwoord had, beheert IT nu honderden inloggegevens voor Software as a Service (SaaS)-apps, draaiend op verschillende platforms en meerdere apparaten. 
Lees verder>>
01-07-2021FuseLogicpdfNLWhitepaper

Identity Management, maar dan 90% sneller!

Identity Management, maar dan 90% sneller!
Het tempo van bedrijfsvoering neemt toe en IT speelt daarin een belangrijke rol. Hoe houdt u als Chief Information Officer (CIO) of Chief Information Security Officer (CISO) controle zonder de vooruitgang te belemmeren? Hoe houdt u de toegangsrechten tot bedrijfsapplicaties en data in de gaten in een steeds dynamischer opererend bedrijf? En hoe krijgt u voldoende draagvlak binnen de organisatie voor de noodzakelijke maatregelen en investeringen? Is het mogelijk om als CISO de business te helpen vereenvoudigen én te versnellen? Het antwoord is: ja. Bij FuseLogic bent u aan het juiste adres.
Lees verder>>
30-06-2021FuseLogichtmlENWebinar

De toekomst van IAM in Hybrid IT

De toekomst van IAM in Hybrid IT
In deze webinar leer je van Herman Schouten, Okta Product Owner bij Pon IT, Joost Koiter, IAM Consultant bij FuseLogic, en Ivan Gotti, Senior Solutions Engineer bij Okta, hoe je de toegang tot applicaties in een hybride IT-omgeving kunt beveiligen. Organisaties digitaliseren hun producten en diensten nu meer dan ooit. Daarnaast transformeren ze hun IT-landschap naar een hybride landschap door er cloudcomponenten aan toe te voegen. Hybride IT verdwijnt niet, het breidt zich uit en wordt complexer naarmate bedrijven zich aanpassen aan moderne uitdagingen. Daarom is het beveiligen en versnellen van IT-transformatie erg belangrijk.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]