Mproof

Mproof

Hofcampweg 71-7
2241 KE  Wassenaar
Nederland
+31 70 5117006
info@mproof.nl
https://www.mproof.nl

Mproof. Dé specialist in Service Management

Al meer dan 20 jaar is Mproof toonaangevend leverancier van Service Managementsoftware en -diensten. De software die we gebruiken, Clientele ITSM, wordt in huis ontwikkeld en vormt een onderdeel van de ‘7 stappen tot Succes‘-formule, waarmee we onze klanten helpen efficiënter en beter te werken. De ervaring van honderden trajecten zorgt ervoor dat we alle kennis in huis hebben om onze klanten optimaal te ondersteunen bij de hedendaagse Service Managementuitdagingen.

Uitgebreide Service Managementsoftware: Clientele ITSM

De software die Mproof levert, Clientele ITSM, biedt uitgebreide mogelijkheden voor iedere organisatie. Regular is zeer geschikt voor kleine bedrijven; Professional & CRM biedt uitgebreide mogelijkheden voor sales-gedreven ondernemingen; Professional & Advanced Reporting is voor organisaties die maximale grip willen krijgen op hun resultaten en KPI’s. Of kies voor Enterprise als u geen enkele concessie wilt doen op uw Service Management-processen.

Clientele ITSM beschikbaar als SaaS-oplossing

Clientele ITSM is beschikbaar als SaaS-oplossing. Dat betekent dat u geen hoge installatiekosten meer heeft. U betaalt een vast bedrag per maand per licentie en komt daardoor nooit meer voor verrassingen te staan. Bovendien worden uw beheerskosten aanzienlijk verlaagd. Het beheer van de infrastructuur wordt namelijk door Mproof uitgevoerd. U maakt altijd gebruik van de meest recente versie van onze software en profiteert direct van de nieuwste features en laatste beveiligingsupdates.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed