Ctac

Ctac

Meerendonkweg 11
5216 TZ  's-Hertogenbosch
Nederland
+31 73 6920692
info@ctac.nl
http://www.ctac.nl/

Over Ctac

Elke organisatie heeft kleine en grote ambities. Meer omzet. Meer rendement. Lagere kosten. Marktleiderschap. Als Business & Cloud Integrator helpen wij klanten in diverse branches bij het waarmaken van die ambities. Dat doen we door het toepassen van technologische innovaties en het ontwikkelen en implementeren van industriegerichte oplossingen, die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van onze klanten.    Hoe we dat voor elkaar krijgen? 

We begeven ons al meer dan 25 jaar op het snijvlak van business en IT. Daardoor hebben we een scherp oog voor bedrijfsprocessen en technologie, en zijn we in staat om bedrijven inzicht te geven en branchespecifieke oplossingen te ontwikkelen. Met trots ondersteunen we bedrijven zoals Mediq om patiënten de medische zorg te geven die ze nodig hebben. We helpen woningcorporaties zoals Vivare om huurders prettig en comfortabel te laten wonen. We optimaliseren de processen van Swinkels Family Brewers, om consumenten op elk moment een passend biertje te bieden. En we zorgen er met Action voor dat de klant op de winkelvloer  te verrassen met een breed assortiment en de laagst mogelijke prijs.   Onze industriespecifieke totaaloplossingen voor onder meer Retail, Wholesale, Manufacturing en Real Estate zijn samen met klanten ontwikkeld. Zij zijn gebaseerd op standaardsoftware van marktleiders SAP en Microsoft. Daarnaast bieden we een breed pakket aan partneroplossingen, waaronder Mendix, inRiver en DellBoomi. Stuk voor stuk partijen die uitblinken in hun vakgebied. Van Product Information Management tot Business Productivity. We streven altijd naar de beste oplossing!   


 Bovendien hebben we een aantal eigen producten waaronder de XV Retail Suite bestaande uit een omnichannelgedreven Point-of-Sale & Loyalty-platform en Fit4Woco, een modulaire en schaalbare ERP-oplossing voor de woningcorporatiemarkt. We completeren onze branchegerichte oplossingen met een volwaardig pakket van diensten. Variërend van business consultancy tot cloud services, softwareontwikkeling en diensten als mobility en in-memory computing. Daarbij kiezen we altijd voor een professionele benadering, een innovatieve invalshoek en transparant, persoonlijk contact.    Bij Ctac werken meer dan 400 medewerkers die zich vol inzetten voor meer dan 450 klanten. We zijn actief in Nederland, België en Frankrijk. Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC) en heeft haar hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Wilt u weten hoe we u kunnen helpen? Kijk op www.ctac.nl, of beter nog bel ons op 073 - 692 06 92.

Documenten

14-10-2019CtacpdfNLWhitepaper

Checklist: In vijf stappen naar de cloud

Checklist:  In vijf stappen naar de cloud
Werken in de cloud kent veel voordelen. Het biedt uw organisatie een flinke vooruitgang op het gebied van

wendbaarheid, functionaliteit en productiviteit. Bovendien betaalt u naar gebruik. Maar voor u overstapt is het goed een plan te maken. Een goed plan biedt immers houvast en is als een stip op de horizon. Dat wil niet zeggen dat het plan in steen gebeiteld moet zijn, maar het is wel belangrijk een lijn uit te stippelen en bepaalde fundamentele beslissingen te nemen. Deze checklist helpt daarbij.
Lees verder>>
14-10-2019CTACpdfNLWhitepaper

Bouw aan de toekomst van uw organisatie

Bouw aan de toekomst van uw organisatie
U heeft gehoord van de voordelen van SAP S/4HANA, en overweegt een implementatie of conversie. Maar dan begint het pas. Want wat is het juiste moment om dit project te starten? Wat is de beste route? En welke variant van SAP S/4HANA ondersteunt de strategische doelen van uw organisatie? Een zorgvuldige afweging is gewenst, want uw ERP-systeem bepaalt hoe uw organisatie steen voor steen bouwt aan een succesvolle toekomst.

Dit solution paper geeft inzicht in de overwegingen die komen kijken bij een overstap naar SAP S/4HANA. We beginnen echter met een korte opsomming van de voordelen, zodat u nogmaals kunt beoordelen of het nieuwe ERP van SAP bij u past. Want laten we eerlijk zijn: als een overstap (nog) geen waarde voor u toevoegt, is het zonde van uw tijd.

Een keuze voor S/4HANA betekent een keuze voor procesoptimalisatie, innovatie, hogere klanttevredenheid en meer gebruikersgemak. Maar wanneer en hoe u deze oplossing implementeert, is afhankelijk van uw organisatie. Het is aan u om de opties af te wegen en knopen door te hakken, zodat er uiteindelijk een modern en stevig ERP-bouwwerk staat dat uw strategische doelen helpt te verwezenlijken.
Lees verder>>
14-10-2019CTACpdfNLWhitepaper

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud
Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Al deze lokale oplossingen en cloudoplossingen moeten wel naadloos en vooral veilig met elkaar samenwerken. In deze whitepaper worden zes gebieden besproken waarin bedrijven tegen problemen aanlopen. Ook bespreken we de maatregelen die u kunt treffen om ondanks de sterk toegenomen complexiteit de controle weer terug te krijgen.

In het verleden kozen bedrijven doorgaans voor een best-of-suite-strategie wat betreft de centrale software. Denk aan een SAP-suite, waarmee u in één keer een zeer complete set aan functionaliteit in huis haalde. Omdat in de loop van de jaren de functionaliteitsbehoefte sterk veranderde en toenam, is daar een aantal systemen omheen gezet. Er kwam bijvoorbeeld een CRM- en een BW-oplossing bij. Het maakte in die tijd wel allemaal deel uit van dezelfde suite. Want het beleid was SAP tenzij, Microsoft tenzij, of Oracle tenzij.
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed