Kaspersky Lab

Kaspersky Lab

Papendorpseweg 79
3528 BJ  Utrecht
Nederland
+31 30 7529500
sales@kaspersky.nl
http://www.kaspersky.nl

Over Kaspersky Lab

Wij vinden dat iedereen - van thuisgebruikers en kleine bedrijven tot grote ondernemingen en overheden - het recht heeft om veilig te zijn tegen cyberaanvallen. Daarom hebben wij het onze missie gemaakt om de meest effectieve, responsieve en efficiënte bescherming ter wereld te bieden tegen cyberdreigingen: malware, spam, hackers, DDoS-aanvallen, geavanceerde cyberspionagetools en cyberwapens die kritieke infrastructuur als doelwit hebben, met potentieel catastrofale gevolgen. Wij zijn er om onze gebruikers tegen dit alles te beschermen. Kaspersky Lab heeft momenteel meer dan 2.700 hooggekwalificeerde specialisten in dienst.

Het bedrijf heeft eigen regionale kantoren in 30 landen en haar producten en technologieën bieden wereldwijd bescherming aan meer dan 300 miljoen gebruikers en ruim 250.000 zakelijke klanten. Kaspersky Lab biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor verschillende soorten klanten, met speciale aandacht voor grote ondernemingen en kleine en middelgrote bedrijven.

Documenten

06-12-2018KasperskypdfNLProductbrochure

Breid je klantenbestand uit met bekroonde beveiliging en het beste MSP-programma

Breid je klantenbestand uit met bekroonde beveiliging en het beste MSP-programma
De internationale MSP-markt explodeert. De branche is naar verwachting tegen het einde van 2022 goed voor $¬245 miljard. Dit recordbedrag is met name te danken aan de exponentiële groei van de hoeveelheid digitale data en het beheer en de beveiliging daarvan. Tegelijkertijd wordt IT-beheer voor bedrijven steeds complexer door de cloud, virtualisatie en de opkomst van hybride omgevingen. Voor Managed Service Providers (MSP's) biedt deze 'beveiligingslast' juist enorme groeikansen…
Lees verder>>
06-12-2018KasperskypdfNLReference Case

Kaspersky Endpoint Security Cloud beschermt uniek online winkelplatform iBOOD

Kaspersky Endpoint Security Cloud beschermt uniek online winkelplatform iBOOD
iBOOD groeit jaarlijks met dubbele cijfers, heeft een bekroonde website en een reputatie die niet meer tot Nederland, België en Duitsland beperkt blijft maar ook de rest van Europa bereikt. Het is dan ook van cruciaal belang de IT-infrastructuur en -platforms van iBOOD veilig en volledig operationeel te houden om het groeiende succes te continueren. Lees in deze case waarom iBOOD voor Kaspersky gekozen heeft, wat de voordelen zijn en hoe de CTO van iBOOD de keuze en oplossing beoordeelt.
Lees verder>>
06-12-2018KasperskypdfENWhitepaper

Onbegrensde beveiliging speciaal ontworpen voor uw hybrid cloud omgeving

Onbegrensde beveiliging speciaal ontworpen voor uw hybrid cloud omgeving
De aanzienlijk bedrijfsvoordelen van extern beheerde cloud-based hostingservices bieden zijn duidelijk en bieden veilige omgevingen waarin bedrijfsgegevens veilig kunnen worden opgeslagen en verwerkt. Echter, het feit dat gegevens veilig worden opgeslagen, betekent nog niet dat het ook veilig is. De verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uw werkpakketten blijft bij u en u heeft te maken met een constante stroom aan informatie die voortdurend de perimeter van uw IT-omgeving oversteekt: op mobiele devices en van on-premise naar de cloud en weer terug. Door ervoor te zorgen dat u te allen tijde volledige zichtbaarheid en controle behoudt over uw gegevens, processen en applicaties en door advanced threat intelligence toe te passen op gegevensbescherming, zorgt u voor de beveiliging van alle aspecten van uw hybride cloud-datacenter.
Lees verder>>
06-12-2018KasperskypdfNLWhitepaper

Naadloze symbiotische cyber security: wat is er anders aan hybrid clouds?

Naadloze symbiotische cyber security: wat is er anders aan hybrid clouds?
De vrijheid tot aanpassing en transformatie die hybride clouds bieden houdt ook een afzonderlijke reeks uitdagingen en verantwoordelijkheden in op het gebied van cyber security. Al deze uitdagingen draaien rond één belangrijk feit: de hybride cloud is anders dan alles wat hier ooit aan is voorafgegaan. Als zodanig voldoen oude tools in de praktijk gewoonweg niet meer. En alhoewel hybrid clouds complex kunnen zijn is het goede nieuws dat hun beveiliging dat niet hoeft te zijn.
Lees verder>>
06-12-2018KasperskypdfNLOnderzoek

Security Awareness onderzoek onder 302 grote organisaties in Nederland en België

Security Awareness onderzoek onder 302 grote organisaties in Nederland en België
De meeste organisaties in België en Nederland beseffen inmiddels dat medewerkers de grootste kwetsbaarheid vormen als het gaat over IT-security. Het verbeteren van de “security awareness” staat daardoor steeds vaker op de IT-security agenda. Toch laat de implementatie daarvan om velerlei redenen te wensen over. Kaspersky Lab heeft Pb7 Research gevraagd onderzoek uit te voeren naar de houding onder Belgische en Nederlandse bedrijven ten aanzien van security awareness. Deze onderzoeksresultaten dienen om dialoog te initiëren en faciliteren rondom security awareness en een bijdrage te leveren aan de missie van Kaspersky Lab: het veiliger maken van de (digitale) samenleving.
Lees verder>>
06-12-2018KasperskypdfNLTraining

Training: bewust zijn van Cybersecurity

Training: bewust zijn van Cybersecurity
Ongeveer 80% van alle cyberincidenten wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Bedrijven besteden miljoenen aan bewustwordingsprogramma's voor cybersecurity, maar weinig CISO's zijn echt tevreden met de resultaten. Wat is er mis? De meeste bewustwordingstrainingen voor cybersecurity zijn te lang, te technisch en in wezen negatief. Er wordt niet ingespeeld op de kerncompetenties van mensen - hun besluitvormingsprincipes en hun leervermogen. Daarom zijn de trainingen vaak ineffectief. Dat kan ook anders...
Lees verder>>
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]

Twitterfeed