101 Solutions

101 Solutions

Waanderweg 138
7812 HZ  Emmen
Nederland
+31 88 1012101
info@101solutions.nl
http://www.101solutions.nl

Over 101 Solutions

Monitoren op afstand, uitlezen van regelaars, controllers PLC's, telemetrie, storingsmeldingen, inhoud meetsystemen voor silo's en vloeistoftanks, realtime tracking, GPS volgsystemen, Modbus reading, GPRS en ZigBee en het via een webinterface presenteren van overzichten op maat. Techniek is voor ons slechts een hulpmiddel om uw bedrijfsprocessen beter in te richten.

Een greep uit de diensten die wij bieden. Deze technieken en diensten hebben we samengevat in de slogan van ons bedrijf "meten veraf, controle dichtbij". Wij brengen dichtbij wat voor u ver weg is.

Informatie over de werking van bedrijfsmiddelen, zoals machine's, aggregaten, chillers, HVAC installaties,pompen of voertuigen wordt draadloos doorgegeven. Storingen worden direct gemeld, zodat u snel kunt reageren. U hebt alleen een Internet verbinding nodig om direct inzicht te krijgen in de actuele status van uw bedrijfsmiddelen. 101 Solutions vervult hierin de rol van systeemintegrator. Samen met u zoeken wij naar een oplossing. Deze oplossing wordt geïntegreerd in de bestaande bedrijfsprocessen. Wij leggen koppelingen met uw bestaande systemen. U krijgt niet "nog een systeem ernaast".
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]