Accelleration Hardware

Accelleration hardware verwijst naar apparaten die de snelheid van datacommunicatie, opslag, encryptie en decryptie, wiskundige operaties, het bekijken van afbeeldingen en webpagina's verbeteren. Accelleration hardware kan bestaan uit een individuele geïntegreerde schakeling (ook wel een IC of chip), een gedrukte kaart, of een op zichzelf staand systeem.

Een NAS Accelerator is een gedrukte kaart die de TCP/IP-verwerking van een microprocessor ontlast. Een server accelleration kaart, ook bekend als een SSL-kaart is een PCI-kaart die sleutels genereert voor veilige transacties op e-commerce websites. Een accelleration server is een brug tussen een inbelverbinding en een webpagina die met hoge snelheid dialup vergemakkelijkt, ook bekend als breedband inbelverbinding.

Een floating-point-versneller (FPA) is een co-processor in een computer die rekenkundige en wiskundige functies, afrond, uitvoert, foutdetectie uitvoert. Dit zorgt voor het verminderen van de last die deze processen anders zouden uitvoeren op de belangrijkste microprocessor.

 


Aansluitend Op Accelleration Hardware

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]