Web based project management software

Web based project management software is de verzameling van programma's, processen en informatie die wordt gebruikt om de verschillende fasen van een project te beheren en die toegankelijk is op het internet. Project management omvat processen zoals planning, het berekenen van het kritieke pad, tijdlijnen, het maken van takenlijsten, beheer van middelen, controleren, documenteren en het verstrekken van audit trails. Elk van deze processen kunnen worden gecontroleerd door middel van geautomatiseerde software project management oplossingen.

Web-gebaseerde oplossingen zijn gecodeerd in een browser ondersteunde taal zoals HTML, ASP of PHP, zodat ze kunnen worden benaderd door de klanten via een webbrowser. De hoofd software-versie wordt geïnstalleerd en onderhouden op een server, zodat meerdere klanten de software kunnen openen.

Een nadeel aan het gebruik van web-gebaseerde software is dat het programma meestal trager reageert dan een desktop-of client-toepassing, Web-based toepassingen zijn beperkt door de snelheid van je internetverbinding, terwijl de client-applicaties zo snel werken als de processorsnelheid.

 

Aansluitend op Web based project management software

My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]