Denk je dat mobiele applicaties veilig zijn? Stijging mobile malware met 600% bewijst iets anders…

Denk je dat mobiele applicaties veilig zijn? Stijging mobile malware met 600% bewijst iets anders…

27-05-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Mobile malware; een paar jaar geleden dacht niemand dat het een groot issue zou worden. Net wanneer je denkt dat het veilig is om de overstap naar de Mobile Enterprise te maken, wordt alles anders!

In de periode 2012-2013 is het aantal malware-incidenten, gericht op mobiele platformen en mobiele devices, met liefst 614 (!) procent gestegen. 450% meer dan in het jaar ervoor. Met name mobiele apps zijn populaire doelwitten voor cybercriminelen.

Mobile security is daarom meer dan alleen het beschermen van de tablets en smartphones. Het gaat ook om het beschermen van applicaties op de devices en het voorkomen van datalekken in jouw organisatie.

Benieuwd naar de risico’s rondom mobile computing en mobiele applicaties? Ken je de verschillen tussen threats voor mobiele devices en threats voor traditionele pc’s? Weet je in hoeverre het gedrag van de eindgebruikers kan leiden tot serieuze veiligheidsrisico’s? Hier ontdek je tools en oplossingen die je helpen bij het in kaart brengen van risico’s en kwetsbaarheden die mobiele applicaties gevoelig maken voor mobiele malware.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]