De perfecte front-end voor de virtualisatie-infrastructuur voor Virtuele Desktops

De perfecte front-end voor de virtualisatie-infrastructuur voor Virtuele Desktops

02-06-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Desktop virtualisatie biedt de moderne organisatie veel voordelen. Maar die voordelen komen niet vanzelf. Er zal toch eerst goed moeten worden nagedacht over de beveiliging van de virtuele desktopinfrastructuur. Ook moet er rekening gehouden worden met de beschikbaarheid, performance en schaalbaarheid van de oplossing die ze implementeren.

Want wat heb je aan een zwaar beveiligde omgeving voor virtuele desktops wanneer de beschikbaarheid sterk te wensen overlaat? Of aan een performance die zo slecht is dat de gebruikers denken dat het systeem onbeschikbaar is?

Ontdek nu de perfecte front-end voor de virtualisatie-infrastructuur voor virtuele desktops. Het heeft een aantrekkelijk pakket netwerkbeveiligingsfuncties en beschikt verder over:

  • een combinatie van enterprise-class server load balancing, global server load balancing en health monitoring, en voorzieningen gericht op beschikbaarheid van de virtuele desktop en continuïteit voor de organisatie;
  • de meest uiteenlopende mechanismen om de performance van virtuele desktops via het netwerk te verbeteren en de gebruikerservaring te stroomlijnen;
  • features om de belasting op een intelligente manier te verdelen en servers minder te belasten, zodat de virtuele desktopinfrastructuur naadloos kan worden geschaald.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]