Voordelen van een geïntegreerd e-commerce- en Web Content Management systeem

Voordelen van een geïntegreerd e-commerce- en Web Content Management systeem

04-06-2014ENReference Case

“Communicatie met de klant vindt primair plaats via online kanalen”, zegt Dennis Wessels, online marketing coördinator bij Prominent; producent van op maat gemaakt wooninrichting met 6 verschillende merken die elk een specifieke doelgroep aanspreekt.

“Daarom is het zo belangrijk voor ons om accurate en consistente informatie te integreren in al onze websites”, aldus Wessels. Om op een eenduidige manier productinformatie via die verschillende websites te kunnen aanbieden, besloot Prominent een geïntegreerd e-commerce en Web Content Management (WCM)-systeem te implementeren.

Dankzij dit geïntegreerde e-commerce en WCM-systeem kan Prominent consistente messaging leveren aan haar bezoekers en klanten, haar websites optimaliseren om digitale klantervaringen te verbeteren en sales leads te genereren. Binnen 2 maanden na de implementatie is de conversieratio van Prominent met 15% toegenomen.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
Relevante artikelen
ECM | Business Software
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]