Bare metal cloud vs. gevirtualiseerde cloud-configuratie: Wat zijn de voordelen en uitdagingen?

Bare metal cloud vs. gevirtualiseerde cloud-configuratie: Wat zijn de voordelen en uitdagingen?

06-06-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Is virtualisatie een vereiste voor het configureren van een cloud-omgeving? Wat blijkt is dat het antwoord hierop “nee” is.

Dit is wellicht een verrassing voor veel IT-professionals en –managers die altijd hebben gedacht dat een gevirtualiseerde server infrastructuur nodig was om de flexibiliteit en schaalbaarheid te leveren die geassocieerd wordt met cloud. Echter zorgt de opkomst van bare metal cloud – een cloud die geen gebruik maakt van virtualisatie – ervoor dat men moet heronderzoeken wat er nodig is om cloud als een service te kunnen bieden.

De bare metal-opties bieden de flexibiliteit en schaalbaarheid die geassocieerd worden met gevirtualiseerde aanbiedingen, terwijl daarnaast hoge niveaus van performance en consistentie worden waargemaakt.

Dit rapport onderzoekt het concept van de bare metal cloud vanuit zowel het provider-perspectief als het klantperspectief. Daarnaast worden de voordelen en uitdagingen van bare metal cloud-configuraties vergeleken met de meest voorkomende gevirtualiseerde cloud-configuraties.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]