Endpoint Security: Anti-virus management voor alle mobiele devices en overige endpoints

Endpoint Security: Anti-virus management voor alle mobiele devices en overige endpoints

06-06-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Malware richt zich steeds vaker op mobiele devices, verspreid via social media en beschikbaar gemaakt in openbare exploit kits. Tegelijkertijd dienen bedrijven een, in toenemende mate, complexe IT-omgeving te beschermen bestaande uit een mix van servers, desktops, laptops, mobiele devices en speciale endpoints. Het stroomlijnen van malware protectie voor al die endpoints kan een flinke uitdaging zijn.

Bovendien kunnen uiteenlopende malware protection-tools gevaarlijke beveiligingshiaten veroorzaken. Deze tools zijn vaak tijdrovend om te beheren, maken het moeilijk om compliance te valideren en beschikken niet over de real-time visibility om nieuwe threats op te sporen en te verhelpen.

Door te kiezen voor een geïntegreerde aanpak voor malware protectie kunnen bedrijven honderdduizenden endpoints op efficiënte wijze beheren vanuit een centraal controlepunt. Hierdoor zijn IT-professionals in staat om binnen een handomdraai de status van hun endpoints te bekijken, de anti-virus status automatisch te verifiëren om compliance veilig te stellen en snel veranderingen door te voeren om problemen te verhelpen en mogelijke cyberaanvallen te voorkomen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]