Deens staats bedrijf gebruikt software-defined storage voor succesvol mega project, de Fehmarnbelt Tunnel

Deens staats bedrijf gebruikt software-defined storage voor succesvol mega project, de Fehmarnbelt Tunnel

23-06-2014ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Het verbinden van Scandinavië met het Europese vasteland door de Fehmarnbelt tunnel is een van de meest ambitieuze bouwprojecten van deze tijd. Femern A/S, een Deense staatsbedrijf, is verantwoordelijk voor de realisatie van dit mega infrastructuurproject.

Met de verwachte data groei, met tienduizenden van CAD-tekeningen en toegevoegde gedetailleerde technische specificaties, begon Femern A/S de huidige infrastructuur en de mogelijkheid om op te schalen te analyseren. Disk I/O bleek met deze data “explosie” en extreme workloads op traditionele besturingssystemen bottlenecks te creëren. De implementatie van een kosteneffectief alternatief voor software-defined SAN en infrastructuur was van cruciaal belang voor het uitvoeren en onderhouden van bedrijf kritische systemen.

In deze case study wordt uitgelegd hoe storage virtualisatie software en Fusion-io flash-geheugen gebruikt is om Automated Tiering van data en applicaties te versnellen. En hoe Femern A/S de voor toekomstige groei benodigde flexibiliteit om meer traffic te verwerken heeft verzekerd, terwijl hardware vendor lock-in met software-defined storage wordt vermeden.
Registratie vereist
Relevante artikelen
NAS | Software-Defined Storage (SDS)
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]