NexentaConnect View Edition: Gevalideerde VDI prestaties

NexentaConnect View Edition: Gevalideerde VDI prestaties

27-06-2014ENFactsheet
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Historisch gezien heeft de scheiding van VDI en storage altijd voor een integratie-uitdaging gezorgd die het succesvol implementeren van VDI kan belemmeren. De opkomst van de hedendaagse toonaangevende server- en blade platformen met NexentaConnect View Edition neemt deze belemmeringen weg en voorziet in de eerste echte, end-to-end geïntegreerde aanpak voor VDI.

In plaats van het draaien van twee systemen, wordt met NexentaConnect de VDI en de opslag tegelijkertijd uitgerold, waardoor de taak voor de IT-afdeling simpeler wordt en het verlaagt de totale kosten van beide. De mogelijkheid om rekenkracht, netwerk en storage te combineren in een enkel platform vergemakkelijkt de implementatie van Desktop Virtualisatie.

Om er zeker van te zijn dat NexentaConnect de best mogelijke VDI-prestaties levert, voert Nexenta benchmarks, capaciteitsplanning, load en stress testen uit met behulp Login Virtual Session Indexer (Login VSI). Dit is de industriestandaard load testing tool voor gevirtualiseerde desktop-omgevingen.

Deze datasheet evalueert en kwantificeert de storage versnellingsmogelijkheden van NexentaConnect View Edition geïnstalleerd op een Cisco UCS B230 en een Dell PowerEdge VRTX.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]