Kosteneffectief en high-performance storage systeem belangrijke schakel in de keten voor Vos Logistics

Kosteneffectief en high-performance storage systeem belangrijke schakel in de keten voor Vos Logistics

31-10-2014ENReference Case

Vos Logistics is een toonaangevende Europese logistiek dienstverlener. Het bedrijf gebruikte een NetApp-systeem voor de primaire opslag, maar met een verdubbeling van datagroei percentages elke twee jaar begonnen de prestaties van het systeem terug te lopen. Hoge beschikbaarheid en continuïteit zijn zeer belangrijke factoren voor Vos Logistcs, omdat downtime kan leiden tot stilstaande vrachtwagens, met ongewenste neveneffecten als vertraagde leveringen, service levels die niet gehaald worden en uiteindelijk ontevreden klanten.

Vos Logistics ging op zoek naar een systeem om de al aanwezige storage setup te complementeren. De oplossing moest kostenefficiënt, effectief en eenvoudig zijn en natuurlijk een hoge beschikbaarheid hebben en de prestaties verbeteren. Vos Logisics heeft uiteindelijk gekozen voor NexentaStor dat draait op een op industriestandaard hardware gebaseerd storage apparaat, met 18TB aan rauwe opslagcapaciteit om de noodzakelijke impuls aan het bestaande opslagsysteem te geven, en om het toekomstbestendig te maken.

NexentaStor functies zoals de-duplicatie, onbeperkt aantal snapshots, thin provisioning en hybride storage pooling zijn specifiek ontworpen om bedrijven zoals Vos Logistics te helpen bij hun behoefte aan kosteneffectieve, high-performance storage. Daarnaast levert NexentaStor ZFS de schaalbaarheid die nodig is om toekomstige opslag-eisen te voldoen en de snapshot capaciteit om direct herstel van de gegevens te kunnen faciliteren. Ook is NexentaStor gebaseerd op open source technologie, waardoor Vos Logistics niet langer gedwongen is duurdere oplossingen van een bepaalde leverancier te kopen (vendor lock in).

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]