Nexenta versnelt gezondheidszorg: Flexibele en betaalbare storage voor VDI bij City Clinics

Nexenta versnelt gezondheidszorg: Flexibele en betaalbare storage voor VDI bij City Clinics

27-03-2015ENVideo
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

City Clinics, een vooraanstaande Bulgaarse leverancier van gezondheidszorg en -informatie, heeft twee datacenters in Bulgarije en Straatsburg (Frankrijk). Het Bulgaarse datacenter heeft 25 fysieke servers en meer dan 450 virtuele. De faciliteit in Frankrijk, die fungeert als back-up voor het Bulgaarse datacenter, herbergt meer dan 240 servers.

City Clinics kwam tot de conclusie dat de bestaande storage-infrastructuur ontoereikend was om toekomstige uitdagingen op te kunnen vangen. City Clinics ging dus op zoek naar een systeem dat prestaties, stabiliteit, beheerbaarheid en schaalbaarheid zou bieden tegen een betaalbare prijs. Een andere zeer belangrijke voorwaarde was dat de nieuwe oplossing moest voorkomen dat City Clinics vast zou komen te zitten in een duur, inflexibel en merkgebonden upgrade-pad (vendor lock-in).

City Clinics wilde tevens een VDI-implementatie in gang zetten om toegang tot virtuele desktops voor 350 artsen in het ziekenhuis en nog eens 50 externe locaties te kunnen faciliteren.

Bekijk nu deze video en ontdek voor welke oplossing City Clinics gekozen heeft en welke voordelen er behaald zijn. De klant is zelf aan het woord op VMworld EMEA 2013 (Barcelona).

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]