Software Defined Data Centers (SDDC) for Dummies

Software Defined Data Centers (SDDC) for Dummies

31-10-2014ENE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Oorspronkelijk was het datacenter een plaats waar een grote mainframe computer stond, inclusief stroomvoorziening, waterkoeling, leidingen, etc. Maar naarmate computers kleiner werden veranderde ook het datacenter. Het werd een centrale plek om alle gespecialiseerde elektrische circuits, netwerkbekabeling, noodzakelijke koeling, etc. te huisvesten die nodig was voor een gecontroleerde computer-omgeving.

Een datacenter besloeg een relatief grote fysieke ruimte, verbruikte veel energie en vereiste full-time een toegewijd team van zeer gespecialiseerde (en dure) professionals om alles goed te laten functioneren. En toen kwam het Software Defined Data Center (SDDC) wat fundamenteel anders is dan het traditionele datacenter. In plaats van een fysieke structuur, wordt het SDDC aangeboden als dienst.

Dit eBook "Software Defined Data Centers for Dummies” laat zien hoe recente ontwikkelingen in Software Defined Storage (SDS) en Software Defined Networking (SDN) u kunnen helpen uw systemen te verenigen in een slimme, schaalbare, goed gevormde en consistente architectuur.

Het plannen van de overgang naar een SDDC kan echter een afschrikwekkende uitdaging zijn. Daarom voorziet dit eBook u dan ook van een Datacenter Checklist die u helpt begrijpen hoe u de overgang van uw legacy omgeving naar een SDDC kunt maken.

Download dit eBook vandaag nog en leer hoe u oplossingen kunt implementeren die desktops, mobile, Big Data, web hosting, zoekmachines en enorme hoeveelheden storage kan ondersteunen. Oplossingen die samen één samenhangend systeem vormen en uw organisatie goed zal dienen op een kosteneffectieve, flexibele en schaalbare manier. Nu en in de toekomst!

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]