High-density storage realiseren met een gebundelde set van (gevirtualiseerde) storage systemen

High-density storage realiseren met een gebundelde set van (gevirtualiseerde) storage systemen

02-07-2014ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Met ongeveer 14.000 gebruikers, een miljoen patiënten en de digitalisering van patiëntgegevens, werd Worcestershire Health IT Services (WHITS) geconfronteerd met een alsmaar toenemende vraag naar opslag van data.

Naast de toenemende vraag naar opslagcapaciteit zegt Peter Lowe (IT Service Manager) dat de eindgebruikers van WHITS altijd een betere performance en hogere betrouwbaarheid verlangen van de systemen waarmee zij werken. Als gezondheidszorg-organisatie moet je 99,999% van de tijd beschikbaar zijn, downtime van klinische systemen is simpelweg onacceptabel.

Maar de behoefte aan een kosteneffectieve oplossing en de vraag naar betere performance resulteert vaak in een conflicterende situatie zonder een simpel antwoord. Veel bedrijven blijven hierdoor zitten met een “storage gap”. Hierbij spenderen ze of teveel geld aan een hoogwaardig product om tegemoet te komen aan hun performance-eisen, of ze nemen genoegen met een basisproduct waarmee ze binnen hun IT-budget blijven, maar niet voldoen aan hun andere eisen. U begrijpt het al; deze storage gap is een grote en ingewikkelde uitdaging.

WHITS heeft ervoor gekozen om een storage virtualisatie-strategie te implementeren waarmee zij snel en eenvoudig betrouwbare dataopslag kunnen leveren aan haar eindgebruikers met de systeem prestaties die worden geëist.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]