Storage Area Network (SAN): Energiebesparing van 85% en 300% meer capaciteit dan met storage arrays

Storage Area Network (SAN): Energiebesparing van 85% en 300% meer capaciteit dan met storage arrays

02-07-2014ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Het “Tech Museum of Innovation” in Sillicon Valley is een hands-on technologie en wetenschap museum voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het gebruik van innovatieve van interactieve technologie maakt het museum tot een model voor andere musea over heel de wereld.

Ontworpen om te voorzien in de ultieme bezoekerservaring is het “Smart Museum System” een uitgebreid en flexibel platform voor het monitoren en meten van het gedrag van bezoekers, dat vervolgens de inhoud van de tentoonstelling personaliseert en aanpast aan de behoeften en voorkeuren van iedere bezoeker.

Om het “Smart Museum System” te laten werken wordt er veel waardevolle data gecreëerd die goed moet worden beheerd. Op piekdagen bezoeken maar liefst 3000 mensen het museum; soms wel 1000 bezoekers tegelijkertijd. Deze bezoekers moeten  binnen een paar seconden toegang hebben tot de content, en die moet afgestemd zijn op hun locatie en voorkeuren.

Deze data en de snelheid waarmee deze data verwerkt en weer beschikbaar gemaakt wordt, vertegenwoordigen de kern van de unieke bezoekerservaring. Het is dus van belang dat het storage-platform snel, betrouwbaar en schaalbaar is.

Lees meer over dit ‘future-proof’  project bij het Tech Museum of Innovation in Silicon Valley en ontdek welke oplossing er geïmplementeerd is en waarom.

Registratie vereist
Relevante artikelen
SAN | NAS
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]