Architecten aan de Maas vindt kostenefficiënte oplossing voor explosieve datagroei door digitalisering in architectenbranche

Architecten aan de Maas vindt kostenefficiënte oplossing voor explosieve datagroei door digitalisering in architectenbranche

03-07-2014ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Architecten aan de Maas had te maken met twee uitdagingen. Enerzijds was de behoefte aan opslagcapaciteit significant toegenomen door digitalisering van de architectenbranche. Anderzijds waren de prestaties van de oude systemen niet meer toereikend en was het bureau op zoek naar een efficiëntere storage-oplossing die hoge lees- en schrijfsnelheden van de omvangrijke CAD-, Adobe PhotoShop- en Indesignbestanden (tot 1GB per bestand) mogelijk maakt. Daar kwam bij dat de fysieke servers bovendien de maximum capaciteit bereikten, dus was het de hoogste tijd om de complete storage-omgeving te vernieuwen.

Na verschillende storageleveranciers te hebben vergeleken, koos Architecten aan de Maas voor Software-defined Storage van Nexenta in combinatie met combinatie met 4 HP Proliant 360 G6 servers. Alleen al het loskoppelen van de hard- en software maakt de organisatie veel flexibeler en met de nieuwe storage-infrastructuur beschikt Architecten aan de Maas over een geavanceerde, flexibele, efficiëntere en schaalbare oplossing die kan meegroeien met de verwachte storagebehoeften in de komende 5 jaar.

Architecten aan de Maas is een architecten bureau gespecialiseerd in het ontwerpen van gebouwen, de uitwerking van complete bouwtechnische tekeningen en plannen en het aansturen van bouwwerkzaamheden. Verder houdt het architectenbureau zich in toenemende mate bezig met advisering op het gebied van stedenbouw, financiële bouwbegeleiding, gebouwbeheer en meerjarenonderhoudsplanningen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]