Extended Validation SSL tilt SSL-beveiliging naar een hoger niveau

Extended Validation SSL tilt SSL-beveiliging naar een hoger niveau

05-01-2015ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
SSL helpt bij het voorkomen van cyberaanvallen die afluisteren als doel hebben. Hoewel afluisteren misschien een minder voorkomend aanvalsvorm is, bestaat er geen reden om uw organisatie er niet tegen te beschermen als de consequenties ernstig kunnen zijn.

Het internetbrowser trust model dat als basis gold voor vele miljarden euro’s aan e-commerce omzet en al jarenlang werd gebruikt, begon tekenen van ouderdom te vertonen. Om het consumentenvertrouwen in de fundering van e-commerce te versterken, voordat het onherstelbaar werd beschadigd, kwamen meerdere certificate authorities en browser-leveranciers samen om een hoger veiligheidsniveau te realiseren op basis van gemeenschappelijke normen.

Op basis van Secure Sockets Layer (SSL), certificaten en het bekende hangslot-icoon, werd het browser trust model aangepast om deze beter te laten aansluiten op het verwerken van de hedendaagse groeiende e-commerce transactievolumes. Dit document schetst waarom organisaties over moeten stappen naar het volgende niveau van SSL: Extended Validation SSL-certificaten.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]