Man-in-the-Browser malware: Pas op bij online transacties, er kan iemand meekijken

Man-in-the-Browser malware: Pas op bij online transacties, er kan iemand meekijken

05-01-2015ENWhitepaper
Het internet biedt organisaties de kans om nieuwe diensten te leveren tegen een fractie van de kosten van traditionele kanalen. De uitdaging ligt in de mogelijkheid om deze diensten aan te bieden over nieuwe en geavanceerde kanalen, zonder afbreuk van veiligheid en bruikbaarheid.

Helaas creëren de voordelen van het Web ook nieuwe mogelijkheden voor criminelen. Met het toenemen van de vindingrijkheid van cybercriminelen zullen aanvallen steeds moeilijker te dwarsbomen zijn. Tegenmaatregelen zullen moeten blijven evolueren en steeds worden vervangen door een effectievere aanpak om geavanceerde aanvallen tegen te houden.

Traditionele two-factor authenticatie oplossingen, zoals eenmalige toegangscode tokens, zijn wellicht effectief in een breed scala aan scenario's, maar niet voor waardevolle transactie omgevingen zoals online bankieren. Hoewel traditionele beveiligingstechnieken ineffectief blijken, zijn er gelukkig een aantal oplossingen die uw IT-omgeving en netwerk wel kunnen beveiligen tegen man-in-the-browser aanvallen.

In dit document wordt uitgelegd hoe een man-in-the-browser aanval in elkaar zit. Daarnaast worden de kenmerken van verschillende tegenmaatregelen vergeleken, waaronder hun doeltreffendheid in het beschermen van uw IT-omgeving tegen hedendaagse cyberaanval-technieken en het aanpassingsvermogen aan toekomstige aanvalstechnieken.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Cybercrime | Malware | Webbeveiliging
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]