Mobiel testen: ontwikkel uw strategie!

Mobiel testen: ontwikkel uw strategie!

09-07-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Mobiel platformen veranderen de manier waarop we leven en werken. Waar vroeger PC’s en notebooks alleen heersten, zijn tablets en smartphones hard op weg om een steeds crucialere rol in te vullen.

Een studie van ABI Research toont aan dat het gebruik van mobiele applicaties op zakelijke mobile devices zoals enterprise smartphones en tablets de komende jaren met 90% per jaar zal groeien. Dat betekent dat er in 2016 maar liefst 830 miljoen actieve gebruikers zullen zijn.

De initiële gebruikerservaring van een applicatie op welk platform dan ook is cruciaal voor de adoptie en het gebruik van de aangeboden applicatie. Daarom is het ook zo belangrijk om zeker te weten dat een applicatie werkt zoals bedoeld is. Testen dus! Maar het testen van (mobiele) applicaties is niet eenvoudig. Er zijn veel variabelen om rekening mee te houden, zoals:

  • Verschillende typen mobile devices en besturingssystemen (Smartphones/Tablets/iOS/Android/Windows Mobile)
  • Verschillende soorten applicaties (native/downloadable/websites)
  • Variatie in netwerken (3G/4G/CDMA/GPS/GPRS/HSCSD/SIM/WAP)

Deze variabelen maken dat het ontwikkelen en toepasbaar maken van mobiele applicaties en websites complexe uitdagingen met zich meebrengt. Deze informatieve en complete whitepaper bespreekt mobile testing en hoe u een effectieve strategie op kunt zetten die ervoor zorgt dat eindgebruikers uiteindelijk gebruik kunnen maken van een applicatie die precies doet waarvoor het gemaakt is. Bug-free en op de platformen en netwerken waar u wilt dat ze op werken!

Registratie vereist
Relevante artikelen
Software testen | Mobile Devices
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]