Implementatie van een nieuw Web Content Management systeem: Uitdagingen en voordelen

Implementatie van een nieuw Web Content Management systeem: Uitdagingen en voordelen

28-07-2014ENReference Case

Met een digitale aanwezigheid in 62 markten ging Philips op zoek naar een nieuw Web Content Management (WCM) systeem dat beter tegemoet kon komen aan de huidige en toekomstige behoeften rondom hun web experience en hen kon helpen bij het stroomlijnen van hun wereldwijde website beheer.

“In eerste instantie dachten we dat het project alleen effect zou hebben op onze IT-afdeling, maar toen we verschillende WCM-systemen met elkaar zijn vergelijken, realiseerden we dat een completer systeem ons meer mogelijkheden zou geven die ook van invloed zijn op onze bedrijfsvoering”, zegt Lonneke Vink, product owner van de consumentenwebsite bij Philips.

Deze case study belicht de uitdagingen waar Philips mee te maken kreeg op het moment dat zij hun bestaande Web Content Management systeem wilden vervangen. Daarnaast vindt u de resultaten en voordelen die zij hebben gerealiseerd door het implementeren van het nieuwe systeem.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
Relevante artikelen
ECM | Business Software
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]