Gartner Magic Quadrant: Enterprise File Synchronization & Sharing (EFSS)

Gartner Magic Quadrant: Enterprise File Synchronization & Sharing (EFSS)

01-08-2014ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Enterprise File Synchronisatie & Sharing (EFSS) verwijst naar een reeks van on-premise of cloud-based opties die gebruikers in staat stelt documenten, foto's, video's en bestanden te delen en synchroniseren op meerdere apparaten, zoals smartphones, tablets en PC's. Bekende consumentgeoriënteerde voorbeelden zijn bijvoorbeeld Dropbox en Google Drive.

Die oplossingen zijn echter ontwikkeld voor de consumentenmarkt en geven organisaties niet de tools om de veiligheid van gevoelige informatie en intellectueel eigendom van de organisatie te kunnen waarborgen. Deze ‘personal clouds’ staan volledig buiten de controle van de organisatie, waardoor de organisatie blootgesteld wordt aan risico’s die zeer kwalijke gevolgen kunnen hebben.

Logisch dus dat er voor de zakelijke markt vergelijkbare oplossingen opgekomen zijn die organisatie de controle over hun data en intellectueel eigendom teruggeven, terwijl gebruikers het gemak van consumentgeoriënteerde oplossingen krijgen.

Maar hoe ziet de zakelijke markt voor EFSS eruit? Wie zijn de aanbieders en hoe goed is het aanbod? En wat zijn de verschillende tussen de verschillende aangeboden oplossingen?

Benieuwd naar de antwoorden op bovenstaande vragen en welke leverancier de beste EFSS-oplossing voor uw organisatie heeft? Ontdek het in Gartner’s Magic Quadrant voor Enterprise File Synchronization & Sharing (EFSS).

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]