Kan ik mijn IT Service Providers vertrouwen? Meet en controleer uw SLA’s continu om er zeker van te zijn

Kan ik mijn IT Service Providers vertrouwen? Meet en controleer uw SLA’s continu om er zeker van te zijn

14-08-2014ENBusiness Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

In een mondiale omgeving, zijn IT-verantwoordelijkheden onvermijdelijk verbonden met uitbestede diensten, hosting of cloud providers. Deze derde partijen, waaronder leveranciers, dienstverleners, onafhankelijke consultants en aannemers, zijn essentieel voor bedrijfs- en IT-activiteiten. Dit betekent ook dat organisaties bereid zijn om al hun gegevens (bijvoorbeeld zakelijke e-mails, klant informatie, enzovoorts), of zelfs de werking van bedrijf kritische systemen aan de beheerders van deze externe bedrijven toe te vertrouwen.

Echter, het geven van verantwoordelijkheid aan een IT-dienstverlener, is altijd een veiligheidsrisico. U kunt de samenwerking controleren aan de hand van het contract met uw leverancier, maar het toezicht op hun werknemers is nauwelijks beheersbaar met een standaard Service Level Agreement (SLA). Tegenwoordig beschikken bedrijven niet over een veilig en eenvoudig te gebruiken oplossing om SLA’s te valideren en declarabele activiteiten te controleren. Het meten van Key Performance Indicators (KPI’s) zoals responstijden of het beperken van toegang voor extern beheer is ook een uitdagende oefening. Daarom is het essentieel om de toegang van deze derde partijen te monitoren, om te weten wat outsourcing partners uitvoeren zodra ze op uw systemen zijn aangesloten.

In dergelijke situaties is het geruststellend om over een onafhankelijk SLA-controle-oplossing te beschikken, die betrouwbaar alle externe beheer activiteiten kan monitoren. Lees in deze whitepaper over een oplossing die ervoor zorgt dat u alle activiteiten van externe beheerders kan controleren en auditen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]