VPN-toegang bieden aan third-party consultants of uw IT service providers: Weet u het zeker?

VPN-toegang bieden aan third-party consultants of uw IT service providers: Weet u het zeker?

14-08-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Een Virtual Private Network (VPN) is een netwerk dat primair de publieke telecommunicatie-infrastructuur gebruikt, zoals het internet, om externe kantoren of reizende gebruikers toegang te geven tot een centraal bedrijfsnetwerk. VPN’s zorgen er doorgaans voor dat externe gebruikers van het netwerk worden geverifieerd en ze beveiligen vaak gegevens met een encryptie technologie om openbaarmaking van prive-informatie aan onbevoegden te voorkomen.

Tegenwoordig wordt VPN veel gebruikt in vele sectoren voor verschillende redenen. Sommigen gebruiken het om  de toegang van eindgebruikers tot het bedrijfsnetwerk te beveiligen en anderen gebruiken het om outsource partners beveiligde toegang te geven.

De meeste beveiligde VPN-oplossingen zijn zeer goede methodes om verschillende problemen aan te pakken. Echter, het is zeer moeilijk te controleren en te monitoren wat er werkelijk gebeurt in de verbinding. Als u iemand VPN-toegang biedt, vertrouwt u ze meestal. Echter, blind vertrouwen verbergt de waarheid. Als de VPN-gebruiker toegang kan hebben tot kritische systemen of gevoelige gegevens, wilt u hun activiteiten absoluut kunnen controleren en monitoren. Lees in deze whitepaper hoe!

Registratie vereist
Relevante artikelen
VPN | Netwerkbeveiliging
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]