Data protectie voor VMware workloads

Data protectie voor VMware workloads

01-09-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Hedendaagse beheerders van VMware infrastructuur en operationele systemen beheren meer data-intensieve, bedrijfskritische workloads en virtual machines (VM’s) dan ooit tevoren. Ondertussen worden de taken rondom data management en data protectie steeds tijdrovender en complexer. VMware-beheerders moeten namelijk steeds meer restores uitvoeren en daarnaast ook VMware back-ups beheren.

Deze beheerders moeten weten of hun data te allen tijde goed is beschermd, maar hebben vaak niet genoeg tijd om echt data protectie experts te worden. Om aan de strakke productieschema’s te kunnen voldoen, moeten zij in staat zijn om het juiste data protectie-niveau snel te configureren zonder al teveel bijkomende complexiteiten. De uitdaging hierbij is dat de eisen rondom data protectie voor iedere organisatie verschillend zijn, waarbij sommige VM’s weinig tot geen data beheren en andere VM’s weer essentiële business applicaties hosten.

Wat systeembeheerders nodig hebben zijn storage management tools die speciaal zijn ontworpen voor gevirtualiseerde IT-omgevingen en geavanceerde mogelijkheden bieden voor data protectie die direct geïntegreerd zijn met beheertools voor VMware. Deze whitepaper belicht een aantal tools die vrijwel onmiddellijk back-ups en restores kunnen uitvoeren met minimale impact op applicaties, waardoor de bescherming van data binnen VMware workloads wordt geoptimaliseerd.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]