Welke factoren hebben invloed op Mobile App Testing en haar kwaliteitsmanagement?

Welke factoren hebben invloed op Mobile App Testing en haar kwaliteitsmanagement?

01-09-2014EN
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De toepassing van mobile app development in kleine en grote organisaties neemt enorm snel toe. Sterker nog, developers richting zich tegenwoordig als eerste op mobile bij het ontwikkeling van applicaties, omdat zij dit zien als een innovatie manier om gebruikers te engagen.

Hedendaagse methoden voor het testen van mobiele applicaties en het bijbehorende kwaliteitsmanagement zijn niet meer te vergelijken met de testmethoden die in het verleden werden gebruikt. In feite is er een nieuwe standaard neergezet voor het verbeteren van de efficiëntie en kwaliteit van testing, zodat die belangrijke en fit-for-purpose applicaties sneller op de markt kunnen worden gebracht met betere customer experience, ook al is het niet bug-vrij.

Dit document onderzoekt, op basis van antwoorden die door marktexperts zijn gegeven op een set aan vragen, welke factoren van invloed zijn op het testen van mobiele applicaties en het bijbehorende quality management. Daarnaast wordt er gesproken over de agile methodologie die gebruikelijk is bij het leveren van mobiele applicaties.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]