Salesforce & Box: Combinatie van CRM & File-sharing versnelt het sluiten van deals

Salesforce & Box: Combinatie van CRM & File-sharing versnelt het sluiten van deals

05-09-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

In tegenstelling tot veel concurrenten in de wijnindustrie opereert Bespoke enorm IT- en data-driven. Sinds dag 1 gebruikt het team Salesforce om campagnes efficiënter te kunnen managen, data vast te leggen en metrics te tracken. Ongeacht het feit dat Salesforce een robuust CRM-platform is, moest het bedrijf een integratie met haar file- en foldersysteem zien te bewerkstelligen om zodoende de productiviteit van haar team te kunnen verhogen, ongeacht de locatie waarop zij zich bevinden.

Bespoke had namelijk moeite om grote high-res mediabestanden te delen met haar vele partners en werknemers, waaronder de winkel die haar marketingmateriaal drukt. Haar voormalige document solution provider kon de benodigde technische mogelijkheden simpelweg niet leveren op één platfom. Sales reps waren daardoor niet in staat om bij afspraken op locatie tegelijkertijd bedrijfscontent en e-mails op te halen, waardoor meetings met klanten inefficiënt verliepen.

Aangezien de wijndistributie in de Verenigde Staten voor 65% wordt gedomineerd door vier grote bedrijven, is het voor een kleine speler als Bespoke essentieel om haar distributeurs te overtuigen van haar slimme, efficiënte en capabele werkwijze.

Box on iPad is een krachtige tool voor de sales- en accountmanagers van Bespoke, waarmee zij tijdens afspraken met (potentiële) klanten direct toegang hebben tot een schat aan product- en prijsinformatie en deze informatie kunnen gebruiken in hun gesprek. Voorheen zou het raadplegen van deze informatie een dag of twee hebben gekost. Dankzij deze tool kunnen sales-verantwoordelijken in de follow-up van hun meeting direct overgaan tot het sluiten van de deal in plaats van productinformatie na te sturen, zodat deals sneller kunnen worden geclosed.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]