Office 365: de uitdagingen en oplossingen voor archivering en compliance

Office 365: de uitdagingen en oplossingen voor archivering en compliance

08-09-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Microsoft Office 365 wordt aangeboden als een alles-in-één collaboration oplossing. Het biedt een aantal handige functies en is ontworpen om veel van de messaging-, applicatie-en content management behoeften van grote en kleine organisaties te voldoen. Toch ontbreken bij Office 365 kritische functionaliteiten qua beveiliging en archivering.

Volgens een recent onderzoek van Osterman Research zullen de meeste organisaties een third-party oplossingen willen gebruiken, als aanvulling op de functionaliteit van Office 365. Bovendien zullen niet alle bedrijven die Office 365 implementeren, alles willen verplaatsen naar de cloud, wat het belangrijkste kenmerk is van Office 365.

Kleine en grote organisaties zullen er voor kiezen om Office 365 uit te rollen als hybride van cloud en on-premise infrastructuur. Dit vanwege de potentiele hoge kosten om alles naar de cloud te migreren, of omdat het onmogelijk is alles naar de cloud te verplaatsen. Maar wat is er dan nodig om alle mogelijkheden van Office 365 optimaal te gebruiken?

Lees meer over de mogelijkheden en “gebreken” van Office 365 en ontdek welke third-party oplossingen organisaties zouden kunnen overwegen om volledige bescherming en compliance te waarborgen.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]