Het bouwen van een strategie voor the Internet of Your Things

Het bouwen van een strategie voor the Internet of Your Things

09-09-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Welke richting gaat u op met uw bedrijf? Hoe gaat uw organisatie bijvoorbeeld om met trends als the Internet of Things (IoT)? Hoe haalt u het optimale uit uw organisatie en hoe neemt u de technologische hoogstandjes van vandaag en morgen mee zodat u bedrijf klaar is voor de lange termijn? Hoe gaat u uw medewerkers helpen efficiënter te zijn? Hoe gaat u kosten verlagen maar wel de klantenservice verbeteren?

De antwoorden op deze vragen - en anderen die u ’s nachts wakker houden - liggen waarschijnlijk al opgesloten in de gegevens en systemen waarover u reeds beschikt. U heeft mogelijk ideeën, inspiratie, en technologie partners nodig om u te helpen niet alleen uw bedrijf te runnen maar om daadwerkelijk het maximale eruit te kunnen halen.

Binnen de markt doen een hoop conflicterende berichten de ronde als het gaat om de grote schaal en het potentieel van the Internet of Things. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel organisaties onzeker zijn over het implementeren van een IoT-strategie. In deze paper, laat Microsoft zien hoe u voorbij deze hype kunt kijken en een strategie kunt creëren waarmee u het potentieel van the Internet of Your Things kan omzetten in resultaat. Het is eenvoudiger dan u denkt.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]