Ontwikkelplatform voor (mobiele) applicaties van IBM vergeleken met “do-it-yourself” platforms

Ontwikkelplatform voor (mobiele) applicaties van IBM vergeleken met “do-it-yourself” platforms

01-09-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

IBM Worklight is een ontwikkelplatform voor mobiele applicaties dat u in staat stelt uw zaken uit te breiden naar mobiele devices. Het is ontworpen als open en uitgebreid platform om HTML5-, Hybrid en native mobiele applicaties te kunnen bouwen, draaien en beheren.

Ontdek hier hoe de IBM Worklight plug-in zich houdt ten opzichte van de niet-ondersteunde “do-it-yourself” opties en lees over tools waarmee u web-, hybride- en native mobile apps kan ontwikkelen.

U zal een aantal gelijkenissen tussen beide oplossingen tegenkomen. Zowel het Worklight-platform als de “do-it-yourself” oplossingen zijn gratis te downloaden en te gebruiken, beiden zijn gebaseerd op vergelijkbare open source-componenten, staan de creatie van verschillende typen mobiele applicaties op verschillende platforms toe en kunnen apps op platform emulators implementeren en debuggen.

Echter eindigen de overeenkomsten hier. Het Worklight platform biedt namelijk veel voordelen ten opzichte van de “do-it-yourself”-opties. Wilt u deze voordelen zelf kunnen ervaren? Dan hoeft u niet verder kijken. Deze technische whitepaper biedt u alle benodigde informatie.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]