Het outsourcen van software testing: voordelen van quality-based contractmodellen

Het outsourcen van software testing: voordelen van quality-based contractmodellen

17-09-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Het outsourcen van software testing naar externe software testing providers brengt veel voordelen met zich mee. Deze partijen zijn vaak flexibeler en beschikken daarnaast over kennis en expertise die vaak omvangrijker is dan de kennis en expertise van uw development afdeling.

Het contractmodel voor outsourced software testing is vaak vergelijkbaar met een contract dat een organisatie heeft met haar werknemers; de prijs is berekend per aantal uren dat er gewerkt wordt. Het werken met een externe software testing provider brengt echter meer voordelen met zich mee, met name op het gebied van flexibiliteit.

In deze whitepaper wordt uitgelegd hoe u een contractmodel kunt opstellen, dat is gebaseerd op doelstellingen rondom de kwaliteit van software. Met een dergelijk contractmodel beoordeelt en betaalt u de ontwikkelaars van uw software voortaan niet meer op basis van de gewerkte uren, maar op de geleverde kwaliteit van de software die is afgeleverd. Bent u nieuwsgierig welke voordelen dit voor uw organisatie kan opleveren?
Registratie vereist
Relevante artikelen
Software testen
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]