Waarom Flash Storage minder duur is dan u denkt

Waarom Flash Storage minder duur is dan u denkt

19-09-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Nog steeds worden veel bedrijven geconfronteerd met een aantal (gemeenschappelijke) IT-uitdagingen: budgetten zijn krap, data groeit snel, applicatie snelheid is van cruciaal belang voor de concurrentiepositie en er is te weinig of geen geschikt IT-personeel. Gezien deze uitdagingen is het cruciaal om goed geïnformeerd te zijn bij de oriëntatie op uw IT-infrastructuur, voor een keuze die op de termijn u het beste rendement geeft.

Waarschijnlijk staan er Solid State Disk (SDD) en Hard Disk (HDD) oplossingen op de lijst met mogelijke oplossingen. Wanneer u zich dan afgevraagt waarom u zou moeten kiezen voor flash-storage oplossingen, is hier een antwoord: het verbruikt 80% minder energie en is maar liefst 100x sneller dan traditionele harde schijven.

En hoewel de aanschaf van flash oplossingen duurder is in vergelijking met het gebruik van enkel traditionele storage oplossingen, reduceert de combinatie van flash-storage en traditionele storage de totale kosten (TCO). Steeds meer bedrijven kiezen voor deze strategie om zo de kosten te verlagen en prestaties te verbeteren.

Download deze whitepaper en ontdek meer voordelen van flash-storage zoals snellere responstijd, besparing op energie, ruimte en koelingskosten en concurrentie voordelen a.g.v. verbeterde applicatie performance.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]