Kansen en voordelen van Flash Storage voor de publieke sector

Kansen en voordelen van Flash Storage voor de publieke sector

17-09-2014ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Overheidsorganisaties hebben doorgaans meer bestedingsprioriteiten dan dat ze kapitaal beschikbaar hebben. Daarnaast kennen veel organisaties in de publieke sector de uitdaging dat ze meestal IT-teams hebben die overbelast zijn.

Bij de aanschaf van hun IT-infrastructuur, is het cruciaal dat ze oplossingen kiezen die je kan opschalen en de beste ROI voor de toekomst bieden. Tevens is het noodzaak rekening te houden met de behoefte aan IT-oplossingen die snel te implementeren zijn en eenvoudig te beheren.

Veel organisaties in de publieke sector maken reeds gebruik van virtualisatie en cloud-diensten om agility te verhogen en de kosten te verlagen. Een aantal organisaties is ook bezig met de uitrol van virtuele desktops om werknemers in staat te stellen om productief te zijn vanaf elke locatie en op elk apparaat.

Server virtualisatie, cloud en virtuele desktop-omgevingen zijn echter al een uitdaging op zich. Virtualisatie initiatieven worden namelijk alleen een succes wanneer hoge storage input / output (I/O) beschikbaar is om ze te ondersteunen.

Deze whitepaper onderzoekt toonaangevende strategieën, zoals aangetoond door verschillende organisaties in de praktijk.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]