Maak een vliegende start in mobiele productiviteit met MDM & Secure File Sharing

Maak een vliegende start in mobiele productiviteit met MDM & Secure File Sharing

29-09-2014NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De hedendaagse mobiele medewerkers zijn afhankelijk van de mogelijkheid om vanaf elke locatie (samen) te werken, met naadloze access tot alle bronnen die zij nodig hebben, zowel apps als data, vanaf elk device. De uitdaging voor IT is om deze access te bieden terwijl zij de beveiliging en controle behouden.

Mobile Device Management (MDM) helpt u devices te beveiligen, maar is slechts een onderdeel van de oplossing; volledige mobiele productiviteit vereist ook secure mobile e-mail en de mogelijkheid van access tot en synchroniseren en delen van data op elk device.

Om volledige aanname te realiseren en te voorkomen dat mensen niet-beveiligde, persoonlijke apps gebruiken, is het belangrijk dat de mobility-oplossing voor uw onderneming de meest geavanceerde functies combineert die ontworpen zijn voor organisaties met een consumentgelijkende ervaring die ze waarderen.

Lees nu over het ondersteunen van use cases binnen uw hele organisatie en essentiele onderdelen van uw mobiele workspace strategie.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]