Application Delivery Controllers: Waarom NetScaler beter is dan F5

Application Delivery Controllers: Waarom NetScaler beter is dan F5

30-09-2014NLDocument
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Hedendaagse ondernemingen worden geconfronteerd met nieuwe eisen voor hun datacenter en cloud-architecturen, van op een kosteneffectieve manier gelijke tred houden met snelgroeiend verkeer tot optimale applicatieprestaties, ongeacht hoe snel behoeften van het bedrijfsleven of de bedrijfsomgeving evolueren. Tegelijkertijd moet IT wildgroei in kosten en datacenter beperken, zorgen voor veiligheid en uptime, en voorbereid zijn op een nieuwe generatie initiatieven voor cloudcomputing.

Een ADC is één van de meest belangrijke elementen van de datacenter- en cloud-architectuur van een organisatie. Bij het beoordelen van ADC-oplossingen is het essentieel nauwkeurig te letten op in hoeverre die de belangrijkste uitdagingen van uw omgeving aanpakken. Terwijl veel Application Delivery Controller (ADC)-oplossingen beloven te voldoen aan veeleisende behoeften van klanten, valt de praktijk tegen.

Bij het bekijken van de beschikbare opties en hoe die zich verhouden tot de criteria die het belangrijkst zijn, wordt het duidelijk dat NetScaler de concurrentie verslaat met betere prestaties en schaalbaarheid dan F5 Networks, Inc. Lees verder en ontdek 9 manieren waarop NetScaler F5 overtreft.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]