Maximaliseer de ROI van primaire opslag en gegevensbescherming dankzij een veilig archief

Maximaliseer de ROI van primaire opslag en gegevensbescherming dankzij een veilig archief

31-03-2015NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
'Meer doen met minder': dat lijkt voor de hedendaagse IT-professional het motto van de dag. Zij moeten met een steeds kleiner wordend budget een ogenschijnlijk onbeperkte hoeveelheid gestructureerde en ongestructureerde gegevens zien te beheren. Aangezien de dure primaire opslagsystemen steeds sneller vol (en steeds langzamer) worden, is er een duidelijke behoefte aan een meer kosteneffectieve storage tier voor minder actieve gegevens.

Niet alle gegevens zijn namelijk gelijk. IT-managers passen daarom opslagoptimalisatie toe om de opslag beter af te stemmen op de benodigde prestaties, capaciteit en connectiviteit van de gegevens. Deze opslagoptimalisatie houdt in dat minder actieve gegevens van de primaire opslag naar een archief worden overgeplaatst, waardoor de ROI van primaire opslagoplossingen wordt gemaximaliseerd. Maar tegelijkertijd wordt een cruciaal probleem vaak over het hoofd gezien: het risico op gegevensverlies.

De veilige archiefoplossingen van Nexsan Assureon zijn speciaal ontwikkeld om ongeëvenaarde gegevensbescherming te bieden voor archieven, of die gegevens nu enkele dagen of zelfs tientallen jaren bewaard moeten worden. Kortom: deze oplossingen helpen IT-professionals om hun uitgaven voor primaire opslag drastisch te verlagen zonder in te boeten op de kwaliteit van gegevensbescherming.
Registratie vereist
Relevante artikelen
Data archivering | Back-up | Deduplicatie
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]